«Ξηλώνουν» το νόμο Παππά για τα τηλεοπτικά κανάλια

«Δώσαμε τις άδειες, δεν θα τις πάρουμε πίσω” είναι το δόγμα που, σύμφωνα με τις typologies.gr, διατυπώθηκε στους κόλπους του ΕΣΡ, ενώ πλέον έχει μετατεθεί χρονικά ο έλεγχος που οφείλει να πραγματοποιήσει η Αρχή επί τουπεριεχομένου του προγράμματος των αδειοδοτημένων τηλεοπτικών σταθμών.
Ο έλεγχος έπρεπε να πραγματοποιηθεί στους έξι μήνες από την έκδοση των αδειών, δηλαδή τον Απρίλιο του 2019, ωστόσο δεν έγινε λόγω της προεκλογικής περιόδου.

Πλέον, μετατίθεται για την νέα τηλεοπτική σεζόν και “στο διάστημα αυτό θα φανεί αν η κυβέρνηση θα διατηρήσει ή όχι την επίμαχη διάταξη για την υποχρεωτική εργασία τουλάχιστον 400 εργαζομένων ανά σταθμό εθνικής εμβέλειας”, όπως καταλήγει το ρεπορτάζ στις typologies.gr.

Ουσιαστικά, η μετάθεση του ελέγχου και η “εκπομπή σήματος” από το ΕΣΡ ότι οι άδειες έχουν δοθεί και δεν θα τις πάρουμε πίσω’ στέλνει το μήνυμα ότι, ουσιαστικά, ό,τι και να γίνει το πρώτο βήμα για την “χαλάρωση” της εφαρμογής του νόμου Παππά είναι ήδη σε εξέλιξη…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.