«Πάσης φύσεως σκ@τόψυχοι…» – Η απάντηση των φερόμενων ως κληρονόμων του Θέμου Αναστασιάδη για τη διαθήκη

Μετά από τον θόρυβο που προκάλεσαν τα δημοσιεύματα που αφορούσαν στη διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη, δύο πρόσωπα της οικογένειας του απαντούν αναφορικά με τη διαθήκη.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Θέμου Αναστασιάδη, Βασιλική Παναγιωτοπούλου δήλωσε:

«Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας. Δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για σπίτια που αφήνει ο Θέμος Αναστασιάδης στην οικογένειά του στην Αθήνα και την Ελβετία καθώς και για την ύπαρξη μετρητών και καταπιστευμάτων είναι όλα αναληθή και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα».

Επίσης, η αδελφή του πρώην εκδότη του «Πρώτου Θέματος», Νταϊάνα Αναστασιάδου ανέφερε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Περιθωριακά έντυπα μερικών εκατοντάδων φύλλων «στην προκειμένη ένα ονόματι «SPIRTO»-καμία σχέση με την καλλιτεχνική ιστοσελίδα-, που δεν έχω ξανακούσει) γράφουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι χωρίς την παραμικρή συνέπεια, επειδή πολύ απλά κανένας δεν τους παίρνει στα σοβαρά, για να τους ασκήσει αγωγή η μήνυση. Στη συνέχεια μεγάλα sites αναπαράγουν τα fake news, χωρίς καμία διασταύρωση!!! Και στο καπάκι πάσης φύσεως σκατόψυχοι τα δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις των οποίων επικροτούνται από «σεσημασμένους» πρώην κυβερνητικούς αξιωματούχους-βρίσκουν για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να ξεράσουν τον οχετό τους… Όσο, όμως, περισσότερο δηλητήριο χύνουν, τόσο πια αβίαστα βγαίνει και το συμπέρασμα: Ακόμα και εκεί που είναι τους πονάει, διότι στη ζωή δεν μπόρεσαν να τον νικήσουν…»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.