Διπλή γιορτή σε Καστοριά και Ορεστιάδα για τους Έλληνες στρατιωτικούς – ΒΙΝΤΕΟ

Χαρμόσυνα σήμαιναν οι καμπάνες από το πρωί, σε Καστοριά και Ορεστιάδα, για την Ημέρα του Δεκαπενταύγουστου αλλά και με αφορμή την απελευθέρωση των Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη και την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Οι συμπολίτες του Άγγελου Μητρετώδη μιλούν για θαύμα που έκανε η Παναγία. «Η Καστοριά χαμογελάει» λένε κάτοικοι της πόλης. Συγγενείς και φίλοι ανέμεναν τη στιγμή που θα τον σφίξουν στην αγκαλιά τους ενώ όλοι οι κάτοικοι δεν κρύβουν τη χαρά τους. «Τέτοιο καλό παιδί, όλοι τον περιμένουμε, τι χαρά δεν λέγεται» λένε μεταξύ άλλων . Όπως τονίζουν, είναι και μοναχοπαίδι οπότε όλοι οι συγγενείς είχαν μεγάλο άγχος.

Ο μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ δεν συγκράτησε τα δάκρυά του, αναφερόμενος από άμβωνος στην είδηση της απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Όμως και στην Ορεστιάδα αναμένουν πως και πως τον Δημήτρη Κούκλατζη. «Οι καμπάνες της Κοίμησης θα χτυπάνε μέχρι να σπάσουν» λέει κάτοικος ενώ άλλοι αναφέρουν ότι η Παναγία αντάμειψε τους γονείς με την επιστροφή του γιου τους αλλά και με την απόκτηση ενός δεύτερου εγγονιού».

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.