Συνεργασία της Έλενας Κουντουρά με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ταξιδίων και Τουρισμού

Στην Επιτροπή Τουρισμού – Μεταφορών (TRAN) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τοποθετήθηκε η Έλενα Κουντουρά, πρώην υπουργός Τουρισμού και νυν ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Ταξιδίων και Τουρισμού – WTTC ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με την κυρία Κουντουρά για την προώθηση μίας ολοκληρωμένης ευρωπαϊκής πολιτικής για τη βιώσιμη ανάπτυξη του ευρωπαϊκού τουρισμού.

Η ίδια η κυρία Κουντουρά έκανε αναδημοσίευση της ανάρτησης του Οργανισμού και διαβεβαίωσε ότι θα συνεργαστεί με τον WTTC και άλλους διεθνείς φορείς για μία μακρόχρονη στρατηγική και προγραμματισμό για τον ευρωπαϊκό τουρισμό.

Η πρώην υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά είχε βραβευτεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ταξιδίων και Τουρισμού (WTTC) στην Παγκόσμια Συνδιάσκεψή του στη Σεβίλλη της Ισπανίας, με το βραβείο «Global Champion 2019» για το έργο της στον τουρισμό και την επιτυχία της τουριστικής της στρατηγικής τον Απρίλιο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.