Εβραίος ο Μέγας Αλέξανδρος σύμφωνα με την Ελεύθερη Ώρα!!!

Το να είσαι φασίστας σημαίνει (στην συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων) ότι είσαι ηλίθιος και αμόρφωτος. Επιβεβαιώνοντας αυτό τον κανόνα οι συντάκτες της Ελέυθερης Ώρας έκλεψαν μια παραποιημένη φωτογραφία στην οποία νόμιζαν ότι έβλεπαν ένα άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου με ματωμένη μύτη.

Στην πραγματικότητα βέβαια πρόκειται για τον διάσημο Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου – όπου Δαβίδ (στα Εβρ. דָּוִד‎) ήταν ο δεύτερος κατά σειρά μετά τον Σαούλ Βασιλιάς της Ιουδαϊκής δυναστείας στην Ιερουσαλήμ.

Στο εξώφυλλο μάλιστα αναφέρονται σε σχέδια πραξικοπήματος του στρατηγού Φράγκου – όπως είχε κάνει στο παρελθόν και συντάκτρια του Protagon και υποψήφια με το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.

                                                                    13/06/2018

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

To πραγματικό πρόβλημα βέβαια δεν ήταν το εξώφυλλο της ελεύθερης ώρας αλλά το εξώφυλλο της φασιστικής εφημερίδας Μακελειό που καλεί ανοιχτά σε δολοφονία του πρωθυπουργού και του προέδρου της Δημοκρατίας.

* Μετά την έκταση που πήρε το θέμα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος των υπευθύνων της εφημερίδας «Μακελειό».

https://info-war.gr

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.