ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΣΡ για την τηλεοπτική άδεια στην ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του Μαρινάκη

Στη Διαύγεια δημοσιεύτηκε η απόφαση που έλαβε το ΕΣΡ τη Δευτέρα, με την οποία ορίζει ως προσωρινή δικαιούχο για την χορήγηση άδειας παρόχου ενημερωτικού προγράμματος εθνικής εμβέλειας ανακήρυξε ομοφώνως το ΕΣΡ την εταιρεία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ».

Η απόφαση ελήφθη κατά τη συνεδρίαση του ΕΣΡ της Δευτέρας. Όπως αναφέρεται, από σήμερα, οπότε και δημοσιεύτηκε ξεκινά η διαδικασία τυχόν κατάθεσης ενστάσεων.

Τα μέλη του ΕΣΡ έκριναν ομοφώνως ότι ο φάκελος της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη «πληροί τις σχετικές προϋποθέσεις του Συντάγματος, των νόμων».

Όπως ήδη έχει αναφέρει το protothema.gr, η διαδικασία ελέγχου του φακέλου προχώρησε ομαλά και χωρίς εμπόδια, γεγονός που σημαίνει ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι σε λίγες ημέρες η εταιρεία θα ανακηρυχθεί οριστική δικαιούχος της έκτης πανελλαδικής άδειας έτσι ώστε να μπει σύντομα στον ανταγωνισμό με τους υπόλοιπους πέντε καναλάρχες.

Πηγή: https://www.protothema.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.