Ντροπή και αίσχος. Παλαιστίνη, Κατάρ και άλλοι αναγνώρισαν το ψευδοκράτος μετέχοντας ως παρατηρητές σε άσκηση στα κατεχόμενα

Κατάρ, Νιγηρία, Παλαιστίνη, Πακιστάν, Κοσσυφοπέδιο ήταν οι χώρες που έστειλαν παρατηρητές στην άσκηση – πρόκληση των κατοχικών δυνάμεων στα κατεχόμενα της Κύπρου.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Μιλάμε για πρωτοφανή πρόκληση, ειδικά από την στιγμή που η Ελλάδα διαχρονικά στήριξε τα δίκαια των παλαιστινίων, που όπως φαίνεται πλέον με την ισλαμοφασιστική ηγεσία τους, λειτουργούν ως μακρύ χέρι της Τουρκίας. Φυσικά το ψευδοκράτος του Κοσόβου δεν μπορούσε να λείπει, καθώς ήταν κι αυτό έργο της συμμορίας Κλίντον, η οποία διαχρονικά λειτουργούσε ως μακρύ χέρι της Τουρκίας στην περιοχή. Όπως φάνηκε από την πολιτική της κατά της Λιβύης, της Αιγύπτου και της Συρίας, στηρίζοντας απροκάλυπτα ακόμα και τρομοκρατικές οργανώσεις που ελέγχονταν από την Τουρκία.

Όσο για το Πακιστάν, θα έπρεπε να σέβονται το ψωμί και τα εκατομμύρια ευρώ που συρρέουν στο Πακιστάν από μετανάστες που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.