ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗ Συγγρού λόγω έργων

Ταλαιπωρία περιμένει για τις επόμενες 15 ημέρες τους οδηγούς που χρησιμοποιούν τη λεωφόρο Συγγρού για να φτάσουν στο κέντρο της Αθήνας λόγω έργων στο τμήμα από τη συμβολή με την Καλλιρρόης μέχρι την Φραντζή.

Λόγω των έργων για την αποκάτασταση βλαβών στο οδόστρωμα, το οποίο έχει υποστεί καθίζηση, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μόνο από μια λωρίδα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τον πολεοδόμο-συγκοινωνιολόγο Ευθύμιο Μπακογιάννη δύο είναι τα χρονικά σημεία μέσα στην ημέρα στα οποία αναμένεται το σημαντικότερο πρόβλημα.

«Σήμερα υπάρχουν δύο χρονικές περίοδοι μέσα στην ημέρα που η Συγγρού παρυσιάζει σημαντική ανάσχεση. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των κυκλοφοριακών φόρτων προκύπτει ότι καθημερινά από τις 7:45 έως τις 9 το πρωί η Συγγρού παρουσιάζει σημαντική ανάσχεση από το υψος του Άγιου Σώστη ενώ σταδιακά μέχρι τις 10 περιορίζεται στο τμήμα από Καλλιρρόης μέχρι Φραντζή« εξηγεί ο κ. Μπακογιάννης στον Ελεύθερο Τύπο.

Όσο για το απόγευμα, η αιχμή, σύμφωνα με τον κ. Μπακογιάννη, εντοπίζεται καθημερινά από τις 17:00 έως τις 19:00 στο ύψος από την Καλλιρρόης και προς την Αθήνα.

Η Περιφέρεια Αττικής που εκτελεί τα έργα παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν τις ειδικές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.