Πολιτικό βαρόμετρο Public Issue: Εκλογές θέλει το 56% – Ποιος είναι ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πολιτικό βαρόμετρο της Public Issue. Σύμφωνα με τα στοιχεία το 56% των ερωτηθέντων ζητάει προσφυγή στις κάλπες ,ενώ το 77% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι η κυβέρνηση ακολουθεί λάθος κατεύθυνση. Επιπρόσθετα το 86% των ερωτηθέντων εμφανίζονται δυσαρεστημένοι από τον τρόπο που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα προβλήματα της χώρας.

Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πρώτος τόσο σε δημοτικότητα με 45% όσο και στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός καθώς συγκεντρώνει 46%. Η δημοτικότητα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα βρίσκεται στο 25% ενώ στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός στο 26%.

Στην παράσταση νίκης η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 74% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 18%. Τέλος το 45% εκτιμά ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε η ΝΔ μπορούν να διαχειριστούν τα προβλήματα της χώρας. Στον αντίποδα το 16% εκτιμά ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ μπορεί να κάνει να τα διαχειριστεί ενώ το 34% εκτιμά πως μπορεί να τα διαχειριστεί μια κυβέρνηση ΝΔ.

Δείτε τα στοιχεία της δημοσκόπησης

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.