2.520 προσλήψεις σε υπουργεία, δήμους και φορείς

Σειρά διαδοχικών προκηρύξεων θα εκδοθεί άμεσα για την πρόσληψη 2.520 νέων υπαλλήλων (μονίμων και εποχικών).

Το workenter ομαδοποίησε τους διαγωνισμούς για να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα:

Μόνιμοι

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση
  • 125 στο υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής: Θα εκδοθούν δύο ξεχωριστές προκηρύξεις (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ). Ζητείται προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων. Αφορά όλη τη χώρα
  • 158 στον ΔΕΔΔΗΕ: Ζητούνται πτυχιούχοι ΑΕΙ-ΤΕΙ και απόφοιτοι ΙΕΚ, ΤΕΕ, ΤΕΛ. Συμμετέχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 21 ετών και άνω (δείτε ΕΔΩ)
  • 200 στο υπ. Πολιτισμού: Θα επιλεγούν υποψήφιοι δύο ειδικοτήτων: ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων (120 θέσεις) και ΔΕ Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων (80 θέσεις) – (δείτε ΕΔΩ)
  • 642 σε 77 δήμους: Πρόκειται για δύο προκηρύξεις. Με την 1η προκήρυξη θα επιλεγούν 524 υπάλληλοι σε 28 δήμους. Με τη 2η προκήρυξη θα επιλεγούν άλλοι 118 υπάλληλοι κυρίως σε νησιωτικούς ΟΤΑ (δείτε ΕΔΩ)
  • 37 στο ΕΚΑΒ: Η προκήρυξη (5Κ/2018) βρίσκεται, ήδη, στο Εθνικό Τυπογραφείο και εντός των ημερών αναμένεται να δημοσιευτεί στο Εθνικό Τυπογραφείο (δείτε ΕΔΩ)

Συμβασιούχοι

  • 1.011 σε 76 δήμους: Η επεξεργασία των προκηρύξεων έχει, ήδη, ξεκινήσει από το ΑΣΕΠ. Κάθε δήμος θα εκδώσει την δική του προκήρυξη. Θα επιλεγεί, κυρίως, προσωπικό Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (οδηγοί και οι συνοδοί απορριμματοφόρων, καθαριστές, εργάτες κλπ) – Δείτε την κατανομή των θέσεων ΕΔΩ
  • 347 υπάλληλοι: Εγκριτική απόφαση εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικό. Το νέο προσωπικό θα εργαστεί στις ανταποδοτικές υπηρεσίες 26 δήμων. Θα υπογραφούν 8μηνες συμβάσεις εργασίας, που δεν ανανεώνονται ούτε παρατείνονται. Οι προκηρύξεις θα εκδοθούν σταδικά και ανά δήμο – Δείτε την Υπουργική Απόφαση ΕΔΩ

Πηγή: workenter.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.