Βαράει διάλυση το μαγαζάκι της Φώφης – Τι κάνουν Λαλιώτης, Βενιζέλος και Παπανδρέου

ΒΑΡΑΕΙ διάλυση το μαγαζάκι της Φώφης.

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ παράγοντες και αρχηγοί κομμάτων που συμμετέχουν στο λεγόμενο Κίνημα Αλλαγής έχουν διαφορετικές στρατηγικές και ο καθένας έχει σηκώσει το δικό του μπαϊράκι.

Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ αμφισβητείται ευθέως ενώ η στρατηγική της επιλογή για πρόωρες εκλογές ακυρώθηκε αυτομάτως από τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος δημόσια δήλωσε ότι άλλες είναι οι προτεραιότητες για τη χώρα και ότι τα προβλήματα δεν λύνονται με κάλπες.

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ είπε βέβαια το αυτονόητο αλλά η Φώφη Γεννηματά απειλεί με διαγραφές αν συνεχίσουν να την αμφισβητούν.

ΤΟ ερώτημα είναι πόσους μπορεί να διαγράψει αφού όλοι οι σχηματισμοί που συνθέτουν το Κίνημα Αλλαγής έχουν δική τους ατζέντα.

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ θεωρεί ως ύψιστη προτεραιότητα τη σταθεροποίηση της οικονομίας και την αύξηση του ΑΕΠ στη μετά μνημόνια εποχή.

ΑΥΤΟ απαιτεί πολιτική σταθερότητα και σε καμία περίπτωση πρόωρες εκλογές.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που επισκέφθηκε πρόσφατα τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου πολιτεύεται με ατζέντα την προοδευτική διακυβέρνηση και είναι κατηγορηματικά αντίθετος στα σενάρια συγκυβέρνησης με τη Δεξιά.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

ΑΝΤΙΘΕΤΑ οι Βενιζέλος και Λοβέρδος επιθυμούν με κάθε τρόπο την αποδόμηση της κυβέρνησης και αβαντάρουν ανοιχτά τη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ κινείται στη λογική της αυτοδύναμης πολιτικής παρουσίας και του αυτόνομου πολιτικού λόγου και ρόλου.

ΜΙΛΑΜΕ για ένα αχταρμά από διαφορετικές στρατηγικές που δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να παράξουν πολιτική.

ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ της Φώφης δεν λαμβάνονται από κανέναν στα σοβαρά.

ΓΙΑΤΙ όλοι γνωρίζουν ότι αν διαγράψει τον Σταύρο Θεοδωράκη ή τον Γιώργο Παπανδρέου ή τον Βενιζέλο και τον Λοβέρδο, το Κίνημα Αλλαγής πάει περίπατο.

ΑΛΛΩΣΤΕ ένα κόμμα παραγόντων με διαμετρικά αντίθετες πολιτικές θέσεις είναι καταδικασμένο στην απαξίωση και τη συρρίκνωση γιατί δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ανταποκριθεί στις σημερινές ανάγκες της κοινωνίας.

kontranews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.