Πότε θα γίνει η συνάντηση στην Αθήνα του Προκόπη Παυλόπουλου με τους ομολόγους του από την Ιταλία και την Πορτογαλία

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, με τον Ιταλό ομόλογό του Σέρτζιο Ματταρέλλα και τον Πορτογάλο ομόλογό του Μαρσέλο Ντε Σόουζα, θα οργανωθεί στην Αθήνα στα τέλη Αυγούστου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ- ΜΠΕ.

Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι το μέλλον και η συνολική πορεία της Ευρώπης. Οι τρεις Πρόεδροι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν πολύτιμες απόψεις στη Φλωρεντία, όπου παρακάθησαν χθες σε επίσημο δείπνο.

Κατά την παρέμβασή του στη σημερινή συνδιάσκεψη της Φλωρεντίας για την κατάσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε διεξοδικά στη σημασία της κοινωνικής συνοχής και της αρχής της αλληλεγγύης, η οποία πρέπει να εφαρμόζεται σε όλα τα πεδία της ευρωπαϊκής πραγματικότητας, από το σύνολο των χωρών μελών της Ένωσης.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Ο κύριος Παυλόπουλος συναντήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα και με τον δήμαρχο της Φλωρεντίας, Ντάριο Ναρντέλλα, ο οποίος τον ξενάγησε και σε αίθουσες των μουσείων των Ουφίτσι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.