Φοβερές αποκαλύψεις: Ποιος πρότεινε τη Μαρία Σπυράκη στον Μητσοτάκη

Κάποτε ο Κώστας Σημίτης ήθελε  να κάνει εκπρόσωπο Τύπου κάποιον που δεν  θα τον έλεγε κανείς και τόσο «επικοινωνιακό»- για να χρησιμοποιήσουμε έναν ευπρεπή όρο.  Όταν το έμαθε η Βάσω Παπανδρέου του τηλεφώνησε: «Κώστα, με εσένα αρχηγό και αυτόν εκπρόσωπο ποιος θα μας ψηφίσει;» Έτσι τη θέση πήρε ο Δημ. Ρέππας.

Δεν ξέρουμε ποιος πρότεινε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει πορτ παρόλ του… τη Μαρία Σπυράκη- αν και μερικοί δείχνουν προς την πλευρά των πρώην εργοδοτών της. Δεν έχει σημασία. Περισσότερο αξιοσημείωτο είναι ότι ένας πολιτικός που δεν δέχονταν να του πληρώνουν οι  Έλληνες πολίτες βουλευτικό αυτοκίνητο -και τον λοιδορούσε ο Άδωνις γι’ αυτό- δέχθηκε να του «πληρώνουν» οι Ευρωπαίοι πολίτες πορτ παρόλ.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Η κυρία παραμένει ευρωβουλευτής εν ενεργεία. Αλλά προφανώς δεν είναι δισυπόστατη για να βρίσκεται ταυτόχρονα στην Αθήνα και το Στρασβούργο. Άρα, είτε της δίνει η ΝΔ και δεύτερο μισθό, είτε όχι, το ευρωκοινοβούλιο εξακολουθεί να την πληρώνει για δραστηριότητα που δεν έχει στα έδρανά του, αλλά στο πόντιουμ ενός κόμματος. Ψιλοπράγματα θα πουν μερικοί. Η πρώτη είναι;

(Από το άρθρο του Γ. Λακόπουλου στο anoixtoparathyrο.gr με τίτλο «Μαρία Σπυράκη: Όλο και χειρότερα – Πορτ παρόλ του Κυριάκου και λίγο του Σαμαρά»)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.