Ποιός μιλούσε για το σκάνδαλο με τον Λιακουνάκο και ορισμένοι μιλούσαν για σκευωρία;

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση της πρωτόδικης καταδίκης Λιακουνάκου για το σκάνδαλο του ηλεκτρονικού πολέμου σε κάθειρξη 16 ετών. Ένα σκάνδαλο που ζημίωσε το έθνος και το οποίο είχε καταγγείλει ο Πάνος Καμμένος στο βήμα της Βουλής με ονοματεπώνυμα, την ώρα που αυτό γινόταν. Ημερομηνία; 20 Ιανουαρίου 2001. Ήταν τότε που κατήγγειλε μαζί και τον Τσοχατζόπουλο με τον Παπαντωνίου και φυσικά τον αρχιερέα Κώστα Σημίτη. Ήταν τότε που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μπίζνες με το σύστημα Σημίτη.

Εάν ο Πάνος Καμμένος είχε τότε εισακουστεί, η Ελλάδα θα είχε γλιτώσει έναν πακτωλό χρημάτων. Εάν οι δημοσιογράφοι έκαναν σωστά τη δουλειά τους, θα είχαν βοηθήσει στην αποκάλυψη του σκανδάλου πριν ακόμα γίνει. Αντίθετα, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου από τον τότε βουλευτή του Κώστα Καραμανλή, ακολούθησαν δεκάδες συκοφαντικά και εκβιαστικά δημοσιεύματα από το γνωστό συγκρότημα, με σκοπό να σπάσουν τον Πάνο Καμμένο. Να τον κάνουν να σιωπήσει. Δεν τα κατάφεραν.

Έστω και αν χρειάστηκαν 11 χρόνια για τον Τσοχατζόπουλο και 15 για τον Λιακουνάκου, ο Πάνος Καμμένος δικαιώθηκε και αυτοί έπεσαν στα Τάρταρα της ιστορίας.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Δείτε ακριβώς τι έλεγε από το βήμα της Βουλής 15 χρόνια πριν ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.