Αυτή είναι η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Κατσιαντώνη – Τι απαντά το περιβάλλον Λεβέντη

Του Αντώνη Ι. Αντωνόπουλου

Την ανεξαρτητοποίησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων ανακοίνωσε ο Γιώργος Κατσιαντώνης. Ο πολιτευτής Λάρισας θα διατηρήσει την έδρα του ως ανεξάρτητος, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Τις προθέσεις του γνωστοποίησε, μάλιστα, με σχετική επιστολή του προς τον Νίκο Βούτση.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση
«Ξεκινήσαμε με προσδοκίες στο κόμμα και αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν στη διαδρομή. Από καιρό υπήρχαν διαφωνίες στο κόμμα, στο οποίο δεν λειτουργούσαν οι θεσμοί» υποστήριξε μεταξύ άλλων, ο κ. Κατσαντώνης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.Σε ερώτηση αν θα παραδώσει την έδρα ή αν προτίθεται να προσχωρήσει σε άλλο κόμμα, ο βουλευτής απάντησε αρνητικά και επανέλαβε ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος και θα αγωνιστεί για το καλό των πολιτών του νομού Λάρισας, στον οποίο έχει εκλεγεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Βασίλη Λεβέντη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σχολίασε πως το μεγαλύτερο έγκλημα ενός ανθρώπου είναι η αχαριστία, ο κ. Κατσιαντώνης βγήκε βουλευτής με την κατάθεση ενός παραβόλου.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η ΚΟ του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη μένει με 6 βουλευτές, ενώ πλέον οι ανεξάρτητοι αριθμούν τους επτά.

Πηγή: real.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.