Δήλωση του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου μετά τη συνάντησή του με τη Διοίκηση του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Ο Πάνος Καμένος βρέθηκε το πρωί στη Θεσσαλονίκη και επισκέφτηκε το γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να συναντηθεί με ανθρώπους του ΠΑΟΚ και να ενημερωθεί για τις εξελίξεις σχετικά με το νέο γήπεδο.

Στη συνέχεια, μίλησε σε εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν εκεί, τονίζοντας πως όταν ολοκληρωθεί η τελική έγκριση του ευρύτερου χώρου δηλαδή πέραν του νέου γηπέδου και του περιβάλλοντος χώρου, να έρθει μια τροπολογία στη Βουλή που θα καλύπτει όλα όσα θα πρέπει να προβλέπονται για τη δημιουργία της περιοχής. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ανάγκη για επίσπευση των διαδικασιών ώστε να ξεκινήσουν τα έργα και να μεταφερθεί ο Δικέφαλος στο Καυτανζόγλειο.

Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως είναι παράδειγμα για το πως πρέπει να λειτουργούν οι ομάδες και πως είναι μία από τις λίγες ομάδες που δεν έχουν καμία οφειλή.

Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει ο τελικός με φιλάθλους, τονίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν είναι ευχάριστο να γίνει χωρίς κόσμο.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Είχα της ευκαιρία με τους βουλευτές και ευρωβουλευτές των ΑΝ. ΕΛ να συναντηθώ με τη διοίκηση και τον ερασιτέχνη του ΠΑΟΚ. Χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτό που σχεδιάσαμε εδώ και ενάμισι χρόνο έχει προχωρήσει πλέον και υλοποιείται. Όπως ξέρετε με την παραχώρηση του χώρου και του ταμείου της Εθνικής Άμυνας και την ψήφιση της τροπολογίας λύθηκε ένα θέμα που οδηγεί πλέον στη δημιουργία νέου γηπέδου. Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι όταν τελειώσει η τελική έγκριση του ευρύτερου χώρου, δηλαδή εκτός του γηπέδου και του περιβάλλοντος χώρου, να μπορέσουμε να φέρουμε στη Βουλή μία τροπολογία που να καλύπτει όλα όσα θα πρέπει να προβλέπονται για τη δημιουργία της περιοχής. Το δεύτερο θέμα είναι για την ενδιάμεση περίοδο των έργων. Η άποψή μας είναι ότι θα πρέπει να δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να λυθούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα σε σχέση με το Καυτανζόγλειο, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ αναλαμβάνει τα έξοδα του 1,5 εκ. Ευρώ που είναι για να γίνουν τα απαραίτητα έργα για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το πρωτάθλημα. Να μη χαθεί χρόνος. Να ξεκινήσει δηλαδή το πρωτάθλημα κατευθείαν στο Καυτανζόγλειο και να μπορέσει να ξεκινήσει το μεγάλο έργο του γηπέδου.

Συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για όλες τις ομάδες και το πως πρέπει να λειτουργούν. Θα πρέπει να πω ότι χρειάζονται πολλά συγχαρητήρια στον ερασιτέχνη, γιατί είναι μία από τις λίγες ομάδες που δεν έχουν καμία οφειλή και αυτό με σκληρή δουλειά μου γίνεται και σε νέα παιδιά.

Για τον τελικό: Το να γίνει ένας τελικός, ο οποίος είναι μία γιορτή για το ποδόσφαιρο, χωρίς θεατές, ακόμα και από την τηλεόραση να το βλέπεις σε πιάνει κατάθλιψη. Θα πρέπει να γίνουν όλες οι προσπάθειες και από τις ομάδες και από την πολιτεία, να μπορέσει τουλάχιστον αυτός ο τελικός να φιλοξενήσει τους φιλάθλους, που και εκείνοι θα πρέπει να αντιληφθούν τη σημασία του να γίνει με κόσμο, με ειρηνικές συνθήκες. Γιατί αυτό θα βοηθήσει και στο ποδόσφαιρο και στην εικόνα μας προς τα έξω. Δεν είναι ευχάριστο να γίνει ένας τελικός χωρίς την παρουσία του κόσμου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.