Η μεγάλη δικαίωση του Πάνου Κάμμενου @PanosKammenos: Τούρκικη ηρωίνη μετέφερε η ελληνόφωνη συμμορία του NOOR1!

Βίντεο – ντοκουμέντο αποκάλυψε  η έκπομπή Δίκη του Κυριάκου Θωμαΐδη στον ΣΚΑΪ, σύμφωνα με το οποίο τεκμηριώνεται ότι οι προμηθευτές των ελλήνων του NOOR1 είναι τούρκοι και μάλιστα από το βαθύ κράτος.

Αυτή η αποκάλυψη δικαιώνει πλήρως τον Πάνο Καμμένο ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε μιλήσει για τουρκική ηρωίνη, γεγονός που καθιστά τους έλληνες εγκληματίες εξαιρετικά επικίνδυνους όχι μόνο για τη δημόσια αλλά και για την εθνική ασφάλεια. Έχοντας μάλιστα την γνώση πλέον από την υπόθεση της Εργενεκόν, ότι τουρκικό βαθύ κράτος δίνει την ηρωίνη σε δυτικούς συνεργάτες με αντάλλαγμα όχι μόνο χρηματικό αλλά και την προώθηση των τουρκικών συμφερόντων.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Το πως επιτυγχάνεται αυτό, το είχε αποκαλύψει το ευρωκοινοβούλιο στην εξεταστική επιτροπή που είχε κάνει το 1986. Τα υπερκέρδη της ηρωίνης χρησιμοποιούνται και επενδύονται σε Διαύλους οι οποίοι εξασφαλίζουν στις δολοφονικές συμμορίες την επιρροή σε όλο το σύστημα διοίκησης των δυτικών δημοκρατιών.

Σε μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και προώθηση πολιτικών κομμάτων και μεμονομένων πολιτικών. Ούτως ώστε να εξασφαλίζουν την ατιμωρησία τους, την συνέχιση της εγκληματικής τους δραστηριότητας και φυσικά την προώθηση των τουρκικών συμφερόντων. Εφοπλιστή θα πρέπει να απαντήσει προσωπικά ο Μητσοτάκης, για ποιον λόγο προσπάθησε να παρεμποδίζει την έρευνα για την εξάρθρωση της δολοφονικής και προδοτικής συμμορίας, έχοντας το απίστευτο θράσος να ζητήσει ακόμα και εξεταστική για την εμπλοκή του υπουργού εθνικής άμυνας Πάνου Καμμένου στην διαλεύκανση της υπόθεσης!

Δείτε περισσότερα εδώ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.