Τα παράπονα εκπαιδευτικών και μαθητών του Καστελλόριζου στον Τσίπρα – Τι τους απάντησε ο Πρωθυπουργός

Αρκετά παράπονα διατύπωσαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του Καστελλόριζου, στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα το ακριτικό νησί, για τα εγκαίνια της μονάδας αφαλάτωσης.

 

Μαθητές του νησιού και εκπαιδευτικοί ανέφεραν στον Πρωθυπουργό πως ακόμη και σε μαθήματα κορμού καθηγητές φυσικής και χημείας ανέλαβαν τα καθήκοντά τους μόλις τον Νοέμβριο.

Μάλιστα, μία εκπαιδευτικός είπε στον Πρωθυπουργό: «Κοιτάξτε να δείτε ο συνάδελφος από την Πάτρα είναι Φυσικός. Τοποθετηθήκαμε εδώ το Νοέμβριο και ο καθηγητής Αγγλικών τον Ιανουάριο».

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε από την πλευρά του: «Φέτος είχα την αίσθηση σε όλη την Ελλάδα ότι είχαν βελτιωθεί πάρα πολύ οι χρόνοι πλήρωσης των κενών. Στις βασικές ειδικότητες».

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Ο κ. Τσίπρας δεσμεύθηκε να μιλήσει άμεσα για τα ζητήματα στον Υπουργό Παιδείας, από τον οποίο θα ζητήσει να μεταβεί και στο νησί προκειμένου να δει από κοντά τα προβλήματα.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε συγκεκριμένα: «Λοιπόν εγώ θα πω στον υπουργό Παιδείας να σας επισκεφτεί το συντομότερο δυνατόν. Θα του το πω σήμερα για να έρθει να τα λύσουμε αυτά τα προβλήματα… Είναι προβλήματα που λύνονται πιστεύω. Βέβαια αν μπλέξει κανείς με την γραφειοκρατία, είναι δαιδαλώδεις οι δρόμοι, αλλά αν υπάρχει θέληση θα τα λύσουμε».

 
 

Πηγή: alfavita.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.