ΕΣΡ: “Μένει μόνο η ουρά, για τις τηλεοπτικές άδειες”

“Μένει μόνο η ουρά”! Η τοποθέτηση αυτή ανήκει σε στέλεχος του ΕΣΡ, σε σχετική ερώτηση για την ολοκλήρωση της αδειοδότησης. Στόχος είναι η χορήγηση των αδειών πριν την συνεδρίαση του ΣτΕ στις 4 Μαϊου.

Σήμερα, το συμβούλιο έστειλε επιστολές προς τα φυσικά πρόσωπα που εμφανίζονται στις μετοχικές συνθέσεις, για να αποστείλουν τις σχετικές υπεύθυνες δηλώσεις των μετόχων για τα ασυμβίβαστα. Παράλληλα, το ΕΣΡ, ζήτησε από το υπουργείο δικαιοσύνης, τα ποινικά μητρώα των μετόχων. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν στοιχεία σε όλες τις αιτήσεις των υποψηφίων σταθμών, τα οποία έχουν φτάσει στην Ολομέλεια του ΕΣΡ, η οποία έχει λάβει τις αποφάσεις της. Τα τελευταία στοιχεία, αναμένεται να φτάσουν στο συμβούλιο και στη συνέχεια να συγκληθεί ο Ολομέλεια της Αρχής.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Με βάση τα στοιχεία αυτά θα συνταχθεί η λίστα των προσωρινών υπερθεματιστών, επί των αιτήσεων που έχουν καταθέσει ο Alpha, ο ΑΝΤ1, το Star, ο ΣΚΑΪ, το Epsilon και η Ελληνική Τηλεοπτική ΑΕ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.