Ο υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Σαμαρά καταπέλτης για την Novartis. Όχι απλώς σκάνδαλο αλλά έγκλημα κατα της ίδιας της κοινωνίας!

Ο ένας μετά τον άλλον, ακόμα και κορυφαία μέλη της κυβέρνησης Σαμαρά, βγαίνουν και γκρεμίζουν το αφήγημα της δήθεν σκευωρίας.

«Είναι έγκλημα εναντίων των ασφαλισμένων που κλήθηκαν να πληρώσουν τη δικιά τους συνδρομή σε πανάκριβα αντικαρκινικά φάρμακα, είναι έγκλημα κατά των δημοσιονομικών της χώρας. Είναι έγκλημα σε βάρος της ανάγκης που έχει ο πολίτης να πιστεύει στην κρατική εξουσία. Τον συνθλίβει όταν ακούει συνέχεια τέτοιες ιστορίες για εγκλήματα. Είναι επίσης έγκλημα και κατά της ανάγκης να υπάρχει μία αξιακή σταθερά στην ελληνική κοινωνία ώστε να συγκροτείται πιστεύοντας σε αξίες» επισήμανε μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης χαρακτήρισε το άρθρο 86 ως «ένα κακό σπυρί στο ελληνικό Σύνταγμα». Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην ταχύτατη αποσβεστική προθεσμία και στην «ερεθιστική πρόκληση», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, που έχουν οι υπουργοί και υφυπουργοί για να αποσβένεται η ευθύνη τους από τη διάπραξη κακουργημάτων ή πλημμελημάτων. Επίσης, στην «σκόπιμη αοριστία» για τα ποια εγκλήματα υπάγονται αλλά και στη «λειψή διατύπωση ότι αμελητί τα στέλνει ο εισαγγελέας».

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Ο Αντ. Ρουπακιώτης εξέφρασε την απορία του για ποιο λόγο ρίχνουν στο τραπέζι το όνομα Πετσίτης, αντί να μιλάνε για το «έγκλημα Novartis». «Μήπως θέλουν να κρύψουν κάτι;» αναρωτήθηκε με νόημα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.