«Έπεσαν» Facebook και Instagram σε Ευρώπη και Αμερική – ΤΩΡΑ

Εκτός λειτουργίας είναι εδώ και αρκετή ώρα το Facebook και το instagram στην Ευρώπη και στην Αμερική.

«Το Facebook θα επιστρέψει σύντομα», αναφέρει το μήνυμα που εμφανίζεται στους χρήστες.

Ωστόσο αρκετές λειτουργίες των social media, όπως η μεταφόρτωση φωτογραφιών, η προσθήκη καταστάσεων ή η προσαρμογή συγκεκριμένων σελίδων δεν φαίνεται να λειτουργούν.

«Τα προβλήματα στην εργασία του Facebook παρατηρούνται από τις 11:56 π.μ (τοπική ώρα στην περιοχή της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ)», αναφέρει σχετική έκθεση.

Η πλειοψηφία των αναφορών σχετικά με το Facebook προέρχεται από χρήστες στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, τις Φιλιππίνες, την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου και των Κάτω Χωρών, καθώς και ορισμένες χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπως η Βραζιλία και το Περού.

Τα προβλήματα με το Instagram αναφέρθηκαν για πρώτη φορά στις 12 μ.μ. (τοπική ώρα).

Εκτός από το Facebook και το Instagram προβλήματα έχουν παρουσιάσει ακόμα  τα WhatsApp, Etsy και το σάιτ των Αμερικανικών Ταχυδρομείων.

Ανάλογη αλλά όχι τόσο εκτεταμμένη εικόνα και στο Twitter. Ακόμα ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί τι έχει προκαλέσει αυτό το πρόβλημα ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί με ποιον τρόπο ή εάν τα προβλήματα αυτά συνδέονται μεταξύ τους.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.