Χαμός στην Τούμπα για ένα εισιτήριο – ΦΩΤΟ

Τεράστιες ουρές σχηματίζονται έξω από την Τούμπα, από φίλους του ΠΑΟΚ που έχουν σπεύσει από νωρίς στα εκδοτήρια για να προμηθευτούν το “μαγικό” χαρτάκι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων.

Στον Δικέφαλο έγινε σύσκεψη σχετικά με την οργάνωση της διάθεσης των εισιτηρίων, όπως επίσης για την ασφάλεια και για τα θέματα διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα. Από τον ΠΑΟΚ έλεγαν πως τα εισιτήρια θα διατεθούν μόνο από τα εκδοτήρια και όχι μέσω internet προκειμένου να υπάρξει ο καλύτερος δυνατός έλεγχος, παίρνοντας έτσι τα μικρότερα ρίσκα. Στην ΠΑΕ αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες που δημιουργούνται με τη μη έκδοση εισιτηρίων μέσω internet και ζητούν την κατανόηση των φιλάθλων, λόγω των ειδικών συνθηκών.

Αρχικά ανακοινώθηκε πως τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 8:30, όμως οι φίλοι του ΠΑΟΚ στήθηκαν από πολύ νωρίς στην ουρά και τελικά άνοιξαν 40 λεπτά νωρίτερα.  Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πρώτοι που πήγαν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ ήταν στις 3 τα ξημερώματα, όταν η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έβγαλε την ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Αυτή τη στιγμή περισσότερα από 20 ταμεία εξυπηρετούν τον κόσμο. Επίσης, πέρα απ’ τις προκαθορισμένες θύρες, άνοιξαν κι άλλα εκδοτήρια με σκοπό να διευκολυνθούν οι φίλοι της ομάδας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.