Έλληνες στρατιωτικοί: Επισκεπτήριο από τους γονείς στις φυλακές Αδριανούπολης

Οι γονείς ζήτησαν και έλαβαν άδεια για να επισκεφτούν τους γιους τους για πρώτη φορά από την περασμένη Πέμπτη οπότε και συνελήφθησαν στα σύνορα κοντά στις Καστανιές. Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται στις φυλακές Αδριανούπολης.

Οι φυλακές θεωρούνται υψίστης ασφαλείας και απαγορεύεται να προσεγγίσουν μέσα ενημέρωσης. Στις ίδιες φυλακές έχουν μεταφερθεί αρκετοί αντικαθεστωτικοί.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Οι Έλληνες στρατιωτικοί, οι οποίοι σύμφωνα με τους δικηγόρους και τη μεταφράστριά τους είναι καλά στην υγεία τους, αναμένουν με αγωνία τις εξελίξεις που από πλευρά της Τουρκίας φαίνεται ότι καθυστερούν.

Ήδη οι δικηγόροι που διορίστηκαν από το προξενείο κατέθεσαν αίτηση για αποφυλάκισή τους η οποία αναμένεται να εκδικαστεί. Στην περίπτωση που απορριφθεί, είτε θα οριστεί τακτική δικάσιμος, κάτι που θα σημάνει και νέα καθυστέρηση, είτε θα γίνει άμεσα η δίκη τους.

Σε κάθε περίπτωση και μόνο το γεγονός ότι υπήρξε σύλληψη και ακολούθως ολόκληρη η διαδικασία κάνει την ελληνική πλευρά να ανησυχεί για τις προθέσεις της Άγκυρας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.