Πλήγμα το σκάνδαλο Νοvartis για την ΝΔ

Ραγδαία πτώση των ποσοστών της ΝΔ. Στο 8,34% η διαφορά-Εξι στους δέκα επικροτούν τις παραπομπές πολιτικών στο σκάνδαλο Novartis.

Μια ακόμη δημοσκόπηση, επιβεβαιώνει την καθολική τάση υποχώρησης της ΝΔ που καταγράφουν όλες οι δημοσκοπήσεις και μείωσης της «ψαλίδας» από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσκόπηση της Opinion Poll για την εφημερίδα Παρασκήνιο που αφορά τις εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο Novartis δείχνουν να παίζουν καθοριστικό ρόλο για το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη που εμφανίζεται να «ολισθαίνει» ενώ αντιθέτως ενισχύεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η δημοσκόπηση της Opinion Poll αποκαλύπτει ότι 6 στους 10 ερωτώμενους πολίτες θεωρούν ότι καλώς υπήρξε η παραπομπή των πολιτικών στελεχών στην Προανακριτική Επιτροπή.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Σύμφωνα με την έρευνα, η ΝΔ καταρρέει δημοσκοπικά. Εξακολουθεί να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ αλλά με μειωμένη πλέον διαφορά.

Συγκεκριμένα, συγκεντρώνει 20.25% στην πρόθεση ψήφου, όταν τον Δεκέμβριο του 2017 συγκέντρωνε 24.50% και ένα ακριβώς χρόνο πριν 31.00%.

Στην πτώση της οφείλεται το ροκάνισμα της διαφοράς από το ΣΥΡΙΖΑ, αφού το κυβερνόν κόμμα συγκέντρωνε 13.64% τον Δεκέμβριο και 13.93% τώρα.

Με αναγωγή η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων ανέρχεται στο 8,34 %.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.