George Papadopoulos: Αποκαλύπτεται ο ρόλος της Τουρκίας στην σκευωρία κατά του Έλληνα ομογενή συμβούλου του Τραμπ.

ΠΩΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΜΟΓΕΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην Αμερική αποκαλύπτουν ένα σκάνδαλο μεγαλύτερο και από το Watergate. Τα τελευταία στοιχεία μάλιστα που έρχονται στο φως, δείχνουν ότι ο George Παπαδόπουλος, ο Έλληνας ομογενής σύμβουλος της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ δεν βρέθηκε τυχαία στο στόχαστρο και φυσικά ο λόγος δεν ήταν η δήθεν εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές. Σενάριο που κατέρρευσε μόλις ολοκληρώθηκε η έρευνα Μιούλερ και έθεσε την όλη υπόθεση στο αρχείο.

Οι εξελίξεις δείχνουν ότι ο George Παπαδόπουλος δεν ήταν ένας παράπλευρος στόχος, αλλά ο κύριος στόχος ενός πολιτικού σκανδάλου με μεγάλες γεωπολιτικές προεκτάσεις. Ελληνικού μάλιστα ενδιαφέροντος. Η οργανωμένη παρακολούθηση των στελεχών της προεκλογικής καμπάνιας του τότε υποψηφίου Τραμπ, κάνει το Watergate να μοιάζει βόλτα στο πάρκο. Στην περίπτωση Παπαδοπούλου όμως, δεν μιλάμε για μία απλή, έστω και παράνομη, παρακολούθηση, αλλά για μία μεθοδευμένη σκευωρία που στήθηκε προσεκτικά από το ίδιο το τουρκικό βαθύ κράτος και τις δυτικές παραφυάδες του.

Ο George Παπαδόπουλος έγινε στόχος όταν η Τουρκία καταλάβει τις προθέσεις του αλλά και την αποδοχή του ίδιου του Τραμπ στους σχεδιασμούς του. Σχεδιασμοί που δεν περιλάμβαναν πουθενά την Τουρκία, αντίθετα προωθούσαν την συμμαχία με την Ελλάδα, την Κύπρο, το Ισραήλ και την Αίγυπτο, σε μία εποχή που η αμερικανική πολιτική φαινόταν ότι προωθούσε λυσσαλέα ακόμα και τους πιο βρώμικους και εγκληματικούς σχεδιασμούς της Τουρκίας. Ο βομβαρδισμός της Λιβύης. Η στήριξη στην μουσουλμανική αδελφότητα στην Αίγυπτο. Η κοινή δράση με την Τουρκία για την διάλυση της Συρίας. Η στήριξη στο Κατάρ, την Σαουδική Αραβία με το προηγούμενο φιλοτουρκικό καθεστώς, η προώθηση του αγωγού Ισραήλ – Τουρκίας και Κατάρ – Τουρκίας.

Εκεί ακριβώς εμφανίζεται ο George Παπαδόπουλος στο πλευρό του Τραμπ με προτάσεις που γκρεμίζουν όλο αυτό το φαύλο οικοδόμημα. Ως εξειδικευμένος στα ενεργειακά και ειδικά για την περιοχή της μέσης Ανατολής, ο George δεν μασάει τα λόγια του. Προτείνει ευθέως την άμεση επαφή του υποψηφίου τότε, Τραμπ, με τον πρόεδρο Σίσι της Αιγύπτου, που αποτελεί κόκκινο πανί για την Κλίντον και την Τουρκία. Εισηγείται την άμεση ακύρωση του αγωγού Ισραήλ – Τουρκίας, και την αντικατάσταση του από τον αγωγό Ισραήλ – Κύπρου – Ελλάδος. Προτείνει την ενδυνάμωση των στρατιωτικών σχέσεων με την Ελλάδα και επιχειρηματολογεί υπέρ της ίδρυσης νατοϊκής βάσης στην Κάρπαθο, το χειρότερο εφιάλτη της Τουρκίας δηλαδή. Αφού κάτι τέτοιο δίνει τέλος στους ισχυρισμούς των τούρκων περί αποστρατιωτικοποιημένης Δωδεκανήσου. Το πιο τολμηρό όλων, εισηγείται την απομάκρυνση των βρετανικών βάσεων από την Κύπρο και την αντικατάστασή τους με αμερικανικές!

Η ιστορία έδειξε ότι όλες οι προτάσεις του George Παπαδοπούλου όχι μόνο έγιναν δεκτές από τον Τραμπ, αλλά ήδη έχει ξεκινήσει η εφαρμογή κάποιων από αυτές. Προτάσεις που εξυπηρετούν στο έπακρο τα αμερικανικά συμφέροντα, αλλά και τα ελληνικά. Εξελίξεις που θέτουν την Τουρκία στο περιθώριο γεωπολιτικά και ενεργειακά, και αναβαθμίζουν την Ελλάδα. Αυτά που ζούμε σήμερα δηλαδή.

Το τουρκικό βαθύ κράτος που όπως αποδείχτηκε είχε έμμισθους δυτικούς υποστηρικτές ακόμα και στα ανώτατα κλιμάκια, έβαλε τον George Παπαδόπουλο στο στόχαστρο. Όταν έχεις άλλωστε μαύρα δισεκατομμύρια από ηρωίνη, από λαθραίο πετρέλαιο, από όπλα και ότι άλλο, είναι πολύ εύκολο να στρατολογείς λομπίστες υπεράνω πάσης υποψίας. Διεφθαρμένοι δυτικοί διπλωμάτες λοιπόν, κυρίως άγγλοι και αυστραλοί, ανέλαβαν έργο σε αγαστή σύμπνοια με το παρακράτος της Κλίντον. Από κοντά και ντόπιοι πρόθυμοι. Έφη τι όχι έσπευσαν να κατηγορήσουν τον George Παπαδόπουλο καλλιεργώντας θεωρίες συνωμοσίας και τερατολογίες, θα δείτε ότι πρόκειται για συγκροτήματα με άμεση ή έμμεση σχέση με το τουρκικό βαθύ κράτος.

Ένα παρακράτος που για χάρη της Τουρκίας εξόντωσε χώρες ολόκληρες, δεν θα δίσταζε να εξοντώσει έναν απλό αλλά εξαιρετικά δραστήριο Ελληνοαμερικανό.

Ήδη οι κορυφαίοι αμερικάνοι αναλυτές, ξετυλίγουν το κουβάρι. Με ονόματα. Ονόματα που αναφέρει και ο George στο βιβλίο του, deep state target, το οποίο είναι ήδη πρώτο σε πωλήσεις στο Amazon. Ο πρόεδρος Τραμπ δικαιωμένος πλέον, αποφασίζει να αποχαρακτηρίσει τα περιβόητα εντάλματα παρακολούθησης και την διαδικασία που ακολουθήθηκε, κατά των συνεργατών του. Ακολουθώντας για ακόμα μια φορά τις προτάσεις του George Παπαδοπούλου, ο οποίος επέμενε από την αρχή για τον αποχαρακτηρισμό.

Ο Τζορτζ είναι πλέον μόνιμος καλεσμένος στα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα στον κόσμο. Και οι 12 μέρες που κάθισε στη φυλακή μετά την πρωτοφανή πίεση του Μιούλλερ στον δικαστή Μος, αποτελούν την μεγάλη απόδειξη της σκευωρίας που στήθηκε εις βάρος του. Σκευωρία που αναγνώρισε και ο έντιμος αμερικανός δικαστής, δηλώνοντας ευθέως ότι δεν προέκυψε το οποιοδήποτε στοιχείο για οποιαδήποτε εμπλοκή του George Παπαδοπούλου με την Ρωσία ή οποιαδήποτε ενέργεια για παρακώλυση της δικαιοσύνης.

Από αποδιοπομπαίος τράγος, ο George έγινε σύμβολο πατριωτισμού και εντιμότητας για τους ρεπουμπλικάνους, εξασφαλίζοντας παράλληλα μία δεύτερη προεδρική θητεία στον νυν Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Παρότι ο George Παπαδόπουλος έχει όλο το μέλλον μπροστά του, ήδη έχει γράψει ιστορία. Είναι ο άνθρωπος που έστρεψε την αμερικανική πολιτική προς την Ελλάδα ευθυγραμμίζοντας γεωπολιτικά συμφέροντα, αμυντική συνεργασία, αλλά κυρίως την ηθική δικαίωση που όφειλαν οι ΗΠΑ στην πατρίδα μας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.