Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ FACEBOOK για το χθεσινό κρασάρισμα

Με μία ανάρτηση, η οποία ήρθε με 24ώρες καθυστέρηση, οι υπέυθυνοι του Facebook απολογούνται για την αναστάτωση που προκλήθηκε σε Ευρώπη και ΗΠΑ χθες, όταν κράσαρε το σύστημά της πλατφόρμας.

«Χθες, ως αποτέλεσμα μιας αλλαγής στη διαμόρφωση του διακομιστή, πολλοί άνθρωποι είχαν προβλήματα πρόσβασης στις εφαρμογές και τις υπηρεσίες μας. Τώρα επιλύσαμε τα προβλήματα και τα συστήματά μας ανακτώνται. Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία και εκτιμούμε την υπομονή όλων» έγραψαν στην σχετική ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη και για περίπου 10 ώρες επικράτησε χάος στις επικοινωνίες μέσω διαδικτύου και κοινωνικών δικτύων.

Συγκεκριμένα, τέθηκαν σχεδόν εκτός λειτουργίας, Facebook, Instagram, αλλά και WhatsΑpp με τις υπηρεσίες τους να αποκαθίστανται τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας). Στο Twitter παρατηρήθηκαν μικροπροβλήματα ενώ ανάλογες δυσλειτουργίες είχαν και ορισμένοι ιστότοποι, όπως το Tinder ή το Spotify.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρήθηκαν στην ανάρτηση νέων posts, αλλά και στη μεταφόρτωση φωτογραφιών.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

 

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.