Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αποκαλύπτει πως η ΕΥΠ σχεδίαζε φόνους εκδοτών στην Ελλάδα.

Ενδιαφερον παρουσιάζει η σημερινή έκδοση της κόντρα με τον Κρεμαστινό να ομολογεί ότι η ΕΥΠ σχεδίαζε στο παρελθόν δολοφονίες εκδοτών στην Ελλάδα αναμεσα τους και του Γιώργου Κουρη την οποία απέτρεψε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Το ερώτημα όμως είναι άλλο: Υπάρχουν σχέδια δολοφονίας εκδοτών που εφορμοστηκαν; Υπάρχουν άλλοι εκδότες που δολοφονήθηκαν; Και αν ναι πως παρουσιαζόντουσαν οι δολοφονίες; Σαν ατυχήματα, σαν κάτι άλλο;

Όλες οι δολοφονίες εκδοτών αλλά και του Σωκράτη Γκιόλια που έγιναν επί ΠΑΣΟΚ και χρεώθηκαν σε τρομοκρατικές οργανώσεις και κάποιες εξ’ αυτών δεν έχουν ακόμα εξιχνιαστεί, είναι όντως τρομοκρατικά χτυπήματα; Διότι συμπτωματικά όλοι όσοι δολοφονήθηκαν, από τον Παύλο Μπακογιάννη μέχρι τον Σωκράτη Γκιόλα, ήταν ενάντια στο πράσινο καθεστώς.

Όταν λοιπόν τείνει να γίνεται στόχος ακόμα και ένας εκδότης που παραδοσιακά στήριζε το ΠΑΣΟΚ, φανταστείτε τι μπορούσε να συνέβαινε με τους αντιπάλους.

Παύλος Μπακογιάννης

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Τζώρτζης Αθανασιαδης

Νικόλαος Μομφεράτος

Σωκράτης Γκιόλιας

Ποιοί εξ’ αυτών υπήρξαν πράγματι θύματα της τρομοκρατίας;

Το θέμα αξίζει να έχει και συνέχεια.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.