Ένταση σε ομιλία του Μηταφίδη – ΒΙΝΤΕΟ

«Ξεπουλήσατε τη Μακεδονία», φώναξε μία γυναίκα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλο Μηταφίδη το απόγευμα της Δευτέρας, μέσα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου για τις γερμανικές αποζημιώσεις στο δημαρχείο Θεσσαλονίκη. Μια γυναίκα που καθόταν στο δεύτερη σειρά σηκώθηκε όρθια και φώναξε συνθήματα υπέρ της Ελληνικότητας της Μακεδονίας. «Η Μακεδονία είναι ελληνική. Ξεπουλήσατε την Μακεδονία» φώναξε και έβγαλε από την τσάντα της μια ελληνική σημαία την οποία ξεδίπλωσε και σήκωσε.

Στη συνέχεια, και αφού την αποδοκίμασαν οι παριστάμενοι αποχώρησε από την αίθουσα.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εκπροσώπησε την ελληνική κυβέρνηση στην εκδήλωση ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο σκοπός της εκδήλωσης είναι διαφορετικός από εκείνον για τον οποίο η συγκεκριμένη κυρία φώναζε συνθήματα και αναφέρθηκε στην πρόσφατη βεβήλωση του μνημείου του Ολοκαυτώματος εντός του ΑΠΘ.

Δείτε το βίντεο:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.