ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Η ΝΔ υιοθέτησε τις απόψεις περί…Καταλονίας από το ανθελληνικό Ουράνιο Τόξο!!!

Οι Σκοπιανοί μέσω της τοπικής τους «αντιπροσωπείας», το Ουράνιο Τόξο, εξέδωσαν Δελτίο Τύπου με την προσδοκία της… αυτονομίας της ελληνικής Μακεδονίας!

Το τι λέει αυτό το αυτό Δελτίο Τύπου ενός κυριολεκτικά ανυπάρκτου πολιτικού κόμματος, όπως είναι το Ουράνιο Τόξο, που παρομοιάζει μια ανύπαρκτη μειονότητα με τα εκατομμύρια των Καταλανών και που προωθεί ανοιχτά την σκοπιανή προπαγάνδα στην Μακεδονία, είναι τα εξής :

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ… ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

OYRANIO-TOKSO

 

 

 

 

 

 

«Δελτίο Τύπου, 1/10/2015
Εκλογές – Καταλονία.

Η ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο συγχαίρει τον Καταλανικό λαό και τα κόμματα του συνασπισμού Junts Pel Si (Μαζί για το Ναι) για την μεγάλη δημοκρατική νίκη που πέτυχαν στις εκλογές τις 27ης Σεπτεμβρίου.

Παρά την ολοκληρωτική άρνηση κάθε διαλόγου, την εκστρατεία λάσπης και εκφοβισμού αλλά και τις δικαστικές διώξεις εναντίον των εκλεγμένων εκπροσώπων τους από πλευράς του ισπανικού κράτους, οι Καταλανοί έδειξαν την ωριμότητα και την πολιτική σοφία που απαιτούν οι ιστορικές περιστάσεις και ανέδειξαν στην Καταλανική Βουλή-για πρώτη φορά- μια απόλυτη πλειοψηφία υπέρ της ανεξαρτησίας από την Ισπανία.

Μέσα στους επόμενους 18 μήνες, θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε το αργότερο έως τις αρχές του 2017 να ανακυρυχθεί το ανεξάρτητο Καταλανικό κράτος.

Αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ότι κανείς και τίποτε δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην έκφραση της ελεύθερης βούλησης των πολιτών και στη δημοκρατία. Αυτό το μάθημα το πήρε το αντιδημοκρατικό και αυταρχικό Ισπανικό (παρα)κράτος και είναι βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα φτάσει και ως τη χώρα μας.

Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον αγώνα για τα δικαιώματα του μακεδονικού λαού που ζει στην Ελλάδα. Το καταλανικό παράδειγμα δείχνει ότι τα δικαιώματα αυτά θα κατακτηθούν ανεξάρτητα από το τι επιθυμεί η κεντρική εξουσία στην Αθήνα, είτε είναι «αριστερή», είτε «κεντρώα» είτε «δεξιά»

Το Γραφείο Τύπου της ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο»

Αλέξης Τσιπρας σε Μητσοτακη: Εάν όντως παρομοιασες την βόρειο Ελλάδα με την Καταλονία, είσαι εθνικά επικίνδυνος

Σφοδρή επίθεση του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής αναφορικά με το πρωτοσέλιδο άρθρο της Εστίας σύμφωνα με το οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρομοίασε παρουσία της Μερκελ την Βόρεια Ελλάδα με την Καταλονία!

https://1.bp.blogspot.com/-I-LctBqUkrM/XFhHZ782KiI/AAAAAAAAY3I/tyKD26yfVwoUMgR10CLl2eNTzSWSgfIGwCLcBGAs/s1600/Untitled.png

Εάν αυτά που γράφει η εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» στο πρωτοσέλιδό της τη Δευτέρα αληθεύουν, δηλαδή ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην καγκελάριο Μέρκελ για κίνδυνο διχοτόμησης της Ελλάδας, τότε ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος.

Επιβεβαιώνεται επίσης το Politico, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέψευσε στη Βουλή, που έγραψε ότι του δήλωσε πως υπάρχει κίνδυνος «αυτονομιστικών δυνάμεων» στη Βόρεια Ελλάδα.

Ότι όμως, σύμφωνα με την «ΕΣΤΙΑ», φέρεται να είπε στη Μέρκελ ότι «δεν θα επιτρέψω την καταλανοποίηση της βορείου Ελλάδας», αυτό αφορά εθνικό κίνδυνο.

Τι αλήθεια εννοεί;

Κατηγορεί κατοίκους της βόρειας Ελλάδας για συνωμοσία κατά του έθνους και σχέδιο εθνικής προδοσίας;

Τι εννοεί, να το ξεκαθαρίσει! Τι εννοεί;

Ότι η Μακεδονία θα κηρύξει την ανεξαρτησία της από την Ελλάδα;

Οι κάτοικοι της Μακεδονίας, Μακεδόνες, Πόντιοι και Μικρασιάτες, είναι Έλληνες. Δεν ανήκουν σε άλλο έθνος.

Οι Καταλανοί -ας το πληροφορηθεί αυτός ο νεοφιλελεύθερος- είναι ξεχωριστό έθνος από τους υπόλοιπους Ισπανούς, αναγνωρισμένο με τη δική του γλώσσα.

Για την ακρίβεια, η Ισπανία είναι ένα πολυεθνικό κράτος με επίσημα αναγνωρισμένες εννέα γλώσσες!

Τι νομίζει ο κ. Μητσοτάκης; Ότι οι Καταλανοί είναι γεωγραφικός προσδιορισμός;

Τα ισπανικά έθνη και οι γλώσσες που μιλούν είναι:

Ισπανική γλώσσα (castellano= καστιλιάνικα ή καστιλιανή), Καταλανική γλώσσα: (català), Βασκική γλώσσα: (euskara), Γαλικιανή γλώσσα (gallego), Αστουριανική γλώσσα (asturianu), Αραγωνική γλώσσα (aragonesa), Εξτρεμαδουρική γλώσσα (estremeñu), Οξιτανική γλώσσα (occitan) και Ισπανοεβραϊκή γλώσσα (ladino, judeoespañol).

Η Ανδαλουσία, η Καταλονία, η Χώρα των Βάσκων και η Γαλικία είναι αυτόνομες περιφέρειες της Ισπανίας ως «ιστορικές εθνότητες».

Η Ισπανία είναι ένα πολυεθνικό βασίλειο.

Για αυτό στο παρελθόν οι Βάσκοι πήραν τα όπλα διεκδικώντας ανεξαρτησία και πρόσφατα οι Καταλανοί έκαναν το ίδιο με το δημοψήφισμα.

Οι Έλληνες της βόρειας Ελλάδας ανήκουν σε διαφορετικό έθνος; Όχι.

Ως τι θα ζητήσουν λοιπόν ανεξαρτησία;

Από ποιους θα ζητήσουν ανεξαρτησία;

Αυτά είναι εθνική προδοσία! Εάν ευσταθούν αυτά που λέει πρόκειται για συνωμοσία και εθνική προδοσία.

Και τα λέει στη Μέρκελ αντί να τα πει στην ΕΥΠ;

Αντί να τα πει στην Εθνική Ασφάλεια; Στο Γραφείο Προστασίας Πολιτεύματος; Στις Υπηρεσίες Πληροφοριών;

Αντί να προειδοποιήσει το κράτος τα λέει στη Μέρκελ ως τι; Ως δικαιολογία για το «όχι» στις Πρέσπες;

Λέγονται τόσο σοβαρά πράγματα για να δικαιολογήσει το «όχι»;

Γιατί εάν γνωρίζει ότι υπάρχουν αποσχιστικές συνωμοσίες στη Μακεδονία οφείλει να προειδοποιήσει πάραυτα.

Τι παιχνίδια είναι αυτά;

Διότι πλέον μπορούμε να αρχίσουμε να υποψιαζόμαστε διάφορα.

Ένας πονηρός, δεν χρειάζεται πολύ, αμέσως θα αναφερθεί στο παλιό σχέδιο των Ρώσων διχοτόμησης της Ελλάδας, δημιουργίας ανεξάρτητης Μακεδονίας, για την έξοδο των Σλάβων στο Αιγαίο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τι ακριβώς παριστάνει;

Εξυπηρετεί τα ρωσικά σχέδια για διαμελισμό της χώρας μας;

Για επέκταση του πανσλαβισμού;

Τι παλαβομάρες είναι αυτές;

Ποιοι εξωφρενικοί βρίσκονται στην αυλή του και τον συμβουλεύουν τέτοια τρελά πράγματα;

Διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης από μόνος του είναι απίθανο να έκανε τέτοιες σκέψεις.

Αυτά τα βάζουν στο στόμα του είτε τίποτα ακροδεξιοί παλαβοί, που έχει αφήσει τοποτηρητές ο εμμονικός της Κηφισιάς, είτε ποιος ξέρει τι «σάρα και μάρα» έχει διεισδύσει στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δίχως να ήταν ποτέ κάποιος χαρισματικός, τουλάχιστον επικίνδυνος για τη χώρα δεν ήταν.

Είχε τις νεοφιλελεύθερες εμμονές του αλλά μέχρι εκεί. Τώρα τι συμβαίνει; Πραγματικά αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.