ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΒΡΟΥ για προπηλακισμό βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

 

Ένα νέο επεισόδιο έλαβε χώρα στη βόρεια Ελλάδα, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών. Πιο συγκεκριμένα, ένας κάτοικος Αλεξανδρούπολης, μέλος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο, προσήχθη το βράδυ της Παρασκευής σε αστυνομικό τμήμα, όταν έγινε αντιληπτή η πρόθεσή του να προπηλακίσει τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο, Γιώργο Καϊσα, Δημήτρη Ρίζο και Νατάσα Γκαρά, που επέστρεφαν από την Αθήνα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άνδρας διαμαρτυρήθηκε για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το ελληνικό κοινοβούλιο. Λίγο μετά την προσαγωγή του στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Για το συμβάν εξέδωσε ανακοίνωση η ΝΟΔΕ Έβρου, κρατώντας αποστάσεις από τη συμπεριφορά του συλληφθέντα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων, ότι «Αυτές οι συμπεριφορές δεν εκφράζουν την οργάνωσή μας. Είμαστε ενάντια σε κάθε μορφή βίας. Καταδικάζουμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο επιθέσεις και ύβρεις προς και από οποιονδήποτε».

Από την πλευρά της, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Έβρου ανακοίνωσε ότι «…Καταδικάζουμε απερίφραστα την προσπάθεια μέλους της Ν.Δ. να προπηλακίσει τους βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, την 25η Ιανουαρίου 2019» και έριξε βολές κατά της Νέας Δημοκρατίας:

Πολύ αργά η Ν.Δ. στο Νομό καταδικάζει τις ενέργειες του στελέχους της, προσπαθώντας να αποσείσει την ακροδεξιά της στροφή που καλλιέργησε τέτοιες λογικές. Η Ν.Δ. οφείλει να πει καθαρά στους πολίτες αν θα διατηρήσει στις τάξεις της τέτοια άτομα και τέτοιες λογικές.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.