ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ Γιαννουσάκη στον Κορυδαλλό

Δεν είναι αλήθεια, όπως αναφέρουν, ότι δεν τον επισκέφθηκαν καθόλου κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις φυλακές Κορυδαλλού όπως γράφτηκε σε ρεπορτάζ του documentonews.gr για το Noor 1, το οποίο στηριζόταν σε πληροφορίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Μάλιστα οι δικηγόροι του επισυνάπτουν και έγγραφη βεβαίωση από τις φυλακές Κορυδαλλού σύμφωνα με την οποία τον είχαν επισκεφθεί τόσο οι δικηγόροι Ιωάννης Γλύκας και Φίλιππος Φίλιας αλλά και άλλα πρόσωπα που ασχολούνται με την υπεράσπιση του Γιαννουσάκη.

Συγκεκριμένα, οι συνήγοροι του ισοβίτη Γιαννουσάκη αναφέρουν πως:

“Σχετικά με το από 09/01/2019 δημοσιευθέν άρθρο Σας με τίτλο “ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ, ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ NOOR 1″, όπου αναφέρεται ότι ο εντολέας μας Ευθύμιος Γιαννουσάκης αν και είχε μεταχθεί από τις 4 Ιανουαρίου 2019 στον Κορυδαλλό από τις φυλακές Χαλκίδας, μέχρι την παραμονή της δίκης δεν υπήρξε καταγραφή επίσκεψης από τον συνήγορό του,Σας αποστέλλουμε επίσημη βεβαίωση από το Κατάστημα Κράτησης Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού, όπου αναγράφονται καθημερινές επισκέψεις και συνολικά 7 επισκέψεις των συνηγόρων του από τις 4 Ιανουαρίου 2019 έως τις 09/01/2019, προκειμένου για την αποκατάσταση της αλήθειας στο εν λόγω δημοσίευμα Σας και παρακαλούμε θερμά για τις δικές Σας ενέργειες”.

Πηγή: https://www.documentonews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.