Η βασιλική οικογένεια του Κατάρ βρίσκεται στην Αθήνα για επενδύσεις

Συναντήσεις υψηλού επιπέδου για επενδύσεις στους τομείς του Τουρισμού και της Ενέργειας πραγματοποιεί η βασιλική οικογένειας του Κατάρ που βρίσκεται από προχθές στην Αθήνα και αναμένεται να αναχωρήσει αύριο.

Συγκεκριμένα ο Σεΐχης Faisal Al Thani, Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων του Κατάρ, συνοδεύεται από τους γιούς του Σεΐχη Mohammed Al-Thani (Πρόεδρο της POWERGLOBE QATAR και Optimized Holding) τον Σεΐχη Jassim Al-Thani (Αντιπρόεδρο της Al Faisal Holding), τον Δρ. Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο (CEO της POWERGLOBE QATAR) και τον Tareq El Sayed (CEO της ARTIC Investments). Στο σύνολο της η αντιπροσωπεία απαρτίζεται από 13 άτομα, στο οποίο συμμετείχαν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, υψηλόβαθμα στελέχη, αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο της ARTIC Investments.

Ο Σεΐχης Faisal Al Thani και οι εκπρόσωποι του θα έχουν δύο μόνο συναντήσεις στην Αθήνα, η μία από τις οποίες γίνεται με επιχειρηματία στο χώρο του τουρισμού και μεγάλο πλοιοκτήτη. Η συνάντηση αυτή πραγματοποιείται κατόπιν σύστασης του ελληνικής καταγωγής Δρ. Θεόδωρου Θεοδωρόπουλου, ο οποίος ζει στο Κατάρ και αυτή την περίοδο τελεί Διευθύνων Σύμβουλος της POWERGLOBE για την Ευρώπη και την Αφρική.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.