Η Ελλάς με Αριθμούς (2015-2019)

H Ελληνική Στατιστική Αρχή (EΛΣΤΑΤ) με το νέο τριμηνιαίο δημοσίευμα της Η Ελλάς με αριθμούς, στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, παρουσιάζει στατιστικά στοιχεία που σκιαγραφούν την τρέχουσα δημογραφική, κοινωνική και οικονομική εικόνα της Ελλάδας με τρόπο σαφή και εμπεριστατωμένο.

Το δημοσίευμα Η Ελλάς με αριθμούς απευθύνεται στο κοινό που ενδιαφέρεται να σχηματίσει ολοκληρωμένη εικόνα της Χώρας από τα πιο πρόσφατα στατιστικά στοιχεία. Οι στατιστικές χρονοσειρές που περιέχονται σε αυτό καταρτίζονται, κυρίως, από την ΕΛΣΤΑΤ. Επίσης, δημοσιεύονται για λόγους σύγκρισης, ανά θεματική ενότητα, επιλεγμένοι πίνακες με στατιστικά στοιχεία των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ).
Προκειμένου τα στοιχεία να παραμένουν επικαιροποιημένα, το δημοσίευμα θα αναρτάται στη διαδικτυακή πύλη σε τριμηνιαία βάση, την πρώτη Τετάρτη των μηνών Ιανουαρίου, Απριλίου, Ιουλίου και Οκτωβρίου.

2015

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.