Μηνύματα σε 2.519 πυρόπληκτους για την απαλλαγή τους από τον ΕΝΦΙΑ έστειλε η ΑΑΔΕ

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, η αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων στο TAXISnet σε 2.519 ιδιοκτήτες ακινήτων, που υπέστησαν ζημιές από τις πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου, για την απαλλαγή τους από τον ΕΝΦΙΑ χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία στην εφορία.

Πρόκειται για ακίνητα που φέρουν δελτίο επανελέγχου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (ΥΜΕ) – με ένδειξη κόκκινο, κίτρινο και πράσινο με ζημιές.

Τα ενημερωτικά μηνύματα στάλθηκαν στους ιδιοκτήτες των ακινήτων μετά την επεξεργασία των στοιχείων που δόθηκαν στην ΑΑΔΕ από το ΥΜΕ.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Η ΑΑΔΕ σημειώνει ότι οι φορολογούμενοι, που θεωρούν ότι δικαιούνται την απαλλαγή και δεν έχουν λάβει το σχετικό μήνυμα, θα μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Κ.Ε.Φ.) της ΑΑΔΕ στον αριθμό 210 6247000(γραμμή για φορολογικά θέματα) μέχρι και την Τρίτη 25/9/2018, που ειδικά για το σκοπό αυτό θα λειτουργήσει και το Σαββατοκύριακο (22-23/9) μεταξύ 8:30-15:00.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.