Έχει σχέση ο Σόρος με την Lacta; Έχει, όπως και με πολλά αλλά προϊόντα που πωλούνται στην ελληνική αγορά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Μπορεί στις συνειδήσεις μας προϊόντα με τα οποία μεγαλώσαμε όπως η Lacta και η σοκολάτα υγείας Παυλίδη να έχουν καταγράφει ως «ντόπια», η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική.

Στις 29 Απριλίου του 2013 η Kraft Foods μετονομάστηκε σε Mondelez International και στην Ελλάδα σε Mondelez Hellas. Η κύρια επένδυση της ήταν το εργοστάσιο της σοκολάτας Παυλίδη.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

541,700 μετοχές της εταιρείας κατέχει η επενδυτική του Σόρος στην μητρική εταιρεία της Παυλίδης. Σύμφωνα με στοιχεία του 2017.

Στην ελληνική αγορά μεταξύ των προϊόντων που προωθεί είναι οι σοκολάτες Lacta, Παυλίδη, Kiss, 3BIT, Merenda, το τυρί κρέμα Philadelphia, μαγιονέζα και κέτσαπ Kraft, τα μπισκότα OREO και το Εργαστήρι Παυλίδη.
 
Προωθεί επίσης τα προϊόντα Fonzies, τους καφέδες JACOBS, Maxwell House, ροφήματα TASSIMO, Lacta και Cadbury, τις τσίκλες Trident, Dentyne, Bubbaloo και τις καραμέλες Halls.

Posted by olympiada

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.