Μαγαζί δεν άφησε γυναίκα να πάει τουαλέτα και εκείνη τα «έκανε» μπροστά τους και τα πέταξε παντού

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη στον Καναδά. Θα το χαρακτηρίζαμε και ως απάνθρωπο. Τόσο ως προς τη γυναίκα όσο και ως προς το φουκαρά τον υπάλληλο.

Μια γυναίκα λοιπόν, μπήκε σ’ ένα μαγαζί της αλυσίδας των γνωστών καναδέζικων εστιατορίων fast-food «Tim Hortons» και ζήτησε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Ο υπάλληλος της αρνήθηκε.

Εκείνη όμως η δύσμοιρη είχε πολύ μεγάλη, πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη να πάει τουαλέτα. Στο παρακάτω βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού, ό,τι έγινε θα μπορούσε να είναι και σενάριο ταινίας.

Δεν πρέπει να τύχει σε κανέναν.

Η γυναίκα τσαντίστηκε αφού και μετά τις εξηγήσεις της στον υπάλληλο εκείνος, πιθανώς εφαρμόζοντας την πολιτική του μαγαζιού, αρνήθηκε να την αφήσει να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Η γυναίκα πήρε χαρτί σαν κυρία, κατέβασε τα παντελόνια της, ακούμπησε σε ένα τοίχο, αφόδευσε και τα πέταξε στο μέρος του άτυχου υπαλλήλου.

Δείτε το βίντεο:


 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.