Ερωτικές ταινίες: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να βλέπεις video από το κινητό σου

Όσοι επιλέγουν να βλέπουν ερωτικά βίντεο μέσω του κινητού τους πλέον θα πρέπει να το σκεφτούν δύο φορές. Χρόνο με τον χρόνο όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που επιλέγουν να «ψυχαγωγούνται» παρακολουθώντας ερωτικά βίντεο μέσω των υπολογιστών τους, ακόμη και μέσω των κινητών τους τηλεφώνων. Το φαινόμενο μάλιστα βρίσκεται σε έξαρση, με τα συγκεκριμένα site να ανεβάζουν κατακόρυφα τα νούμερά τους μέρα με την ημέρα. Σε μια έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ σε 100.000 συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας, βρέθηκε ότι το 35% παρακολουθεί ερωτικά βίντεο από τη συσκευή του τηλεφώνου τους.

Η θέαση των συγκεκριμένων βίντεο από αυτά τα site δεν ενδείκνυται ειδικά μέσω των κινητών τηλεφώνων. Οι εταιρείες που κατασκευάζουν συστήματα ασφαλείας, συνιστούν προσοχή ως προς τη χρήση του κινητού για παρακολούθηση τέτοιων βίντεο, γιατί 9 στις 10 φορές πέφτουν θύματα ύποπτων λογισμικών που παρέχουν πρόσβαση στη συσκευή και μετά οι επιτήδειοι μπορούν να τους αποσπάσουν προσωπικές πληροφορίες που μπορεί να κοστίσουν πολύ ακριβά.Συγκεκριμένα η εταιρία Wandera, που ασχολείται με ζητήματα ασφάλειας σε κινητές συσκευές, πρόσφατα εξέδωσε προειδοποίηση ότι οι χρήστες που παρακολουθούν πορνογραφικό υλικό μέσω ενός smartphone, είναι περισσότερο εκτεθειμένοι σε κακόβουλα λογισμικά, καθώς τα κινητά, ειδικά αυτά που έχουν λειτουργικό σύστημα Android, δεν έχουν τις ίδιες παραμέτρους ασφαλείας με ένα desktop ή ένα laptop.

Οπότε όσοι παρακολουθούν ερωτικά βίντεο από site τέτοιου περιεχομένου μέσω των κινητών τους τηλεφώνων θα πρέπει να το ξανασκεφτούν, καθώς δεν αποκλείεται οι συσκευές τους να μολυνθούν από ιό.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.