Γυμνή… καθαριότητα στο σπίτι σας

Βγάζουν τα… προς το ζην με το να γδύνονται, να φορούν ψηλά τακούνια, ένα ζευγάρι γάντια και να περιφέρονται.  Όχι δεν μιλάμε για στρίπερ, αλλά για… καθαρίστριες.

Ο λόγος για την αγγλική Naturist Cleaners, εταιρία η οποία ειδικεύεται να παρέχει στους πελάτες της γυμνή υπηρεσία καθαρισμού.

«Η εμπλοκή στον γυμνό καθαρισμό μπορεί να φαίνεται σαν μια ασυνήθιστη επιλογή σταδιοδρομίας αλλά εγώ αισθάνομαι σαν να είναι μια φυσική επιλογή, αφού πάντα απολαμβάνω να είναι γυμνή», είπε μιλώντας στα βρετανικά ΜΜΕ μια από τις υπαλλήλους της εταιρίας, η οποία δεν ήθελε να κατονομαστεί.

http://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/04/t2-1-600x398.jpg

«Είναι κάτι που πάντα μου άρεσε, να είμαι γυμνή στην ιδιωτική μου ζωή. Κάποια στιγμή μια φίλη μου ανέφερε ότι κάποιος το κάνει στο Λονδίνο», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Μου αρέσει πολύ να είμαι γυμνή όταν είμαι μόνη στο σπίτι – συνήθως περπατώ γυμνή, γι ‘αυτό αισθάνομαι άνετα. Όταν πηγαίνω στο σπίτι κάποιου που είναι εντελώς ξένος, δεν με πειράζει. Συνήθως είναι κάποιος μόνος του εκεί, αλλά ακόμα και ακόμα κι αν υπήρχαν περισσότεροι από έναν, δεν θα με απασχολούσε».

Βέβαια… σε περίπτωση που ενθουσιαστήκατε, πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι οι γυμνές καθαρίστριες δεν κάνουν καμία… βαριά καθαριότητα. Στην πραγματικότητα η ίδια παραδέχτηκε ότι αυτό που κάνουν είναι να γυρνούν μέσα σε ένα σπίτι με ένα φτερό για ξεσκόνισμα.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

«Όταν φτάνω εκεί, τους »ρωτάω θέλετε να γδυθώ μπροστά σας;» Τις περισσότερες φορές η απάντηση είναι »ναι». Οπότε γδύνομαι, φοράω τακούνια και ξεκινάω».

«Στη συνέχεια, Αρχίζω και κάνω πολύ εύκολες οικιακές εργασίες», ενώ αν ελπίζετε να για καθαρισμό τουαλετών ή τρίψιμο δαπέδων, καλύτερα να ψάξετε αλλού, αφού δεν θα έχετε τύχη.

 http://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/04/t2-1-600x398.jpg

Όσον αφορά τις αντιδράσεις των πελατών: «Τις περισσότερες φορές ο άντρας θα καθίσει και θα παρακολουθεί ενώ κάνω τις εργασίες μου. Δεν είναι καθόλου αμήχανο. Μια φορά είχα έναν τύπο που ήταν λίγο ντροπαλός,  μπορούσα να το δω. Με πρόσεχε, αλλά δεν μου μιλούσε. Είναι συνήθως μια πραγματικά ωραία εμπειρία.

Όσον αφορά τα ευτράπελα: «είναι μέρος της δουλειάς και προσπαθώ να μην τα αφήνω να με επηρεάζουν. Απλά συνεχίζω με τη δουλειά μου».

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι δεν κάνουν πολλές πραγματικές δουλειές στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας τα σχόλια είναι από θετικά μέχρι και… διθυραμβικά με τους πελάτες να κάνουν αναφορές σε πολύ καθαρά και… λαμπερά σπίτια μετά τη μια ώρα που πέρασαν εκεί οι γυμνές καθαρίστριες.

Για την ιστορία η μια ώρα κοστίζει 40 λίρες, ήτοι 46 ευρώ!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.