ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΡΝΟ: ΠΟΣΟ ΒΟΗΘΟΥΝ τελικά τον άνδρα;

Στο https://www.newsbomb.gr διαβάσαμε:

Οι ταινίες αισθησιακού ρεαλισμού το σίγουρο είναι ότι ενισχύουν την ερωτική επιθυμία του άνδρα, αλλά όχι πάντα και της γυναίκας.

Όπως και να έχει η παρακολούθηση ταινιών πορνό αποτελεί έναν τρόπο ενίσχυσης του σεξουαλικού ενδιαφέροντος σε αρκετά ζευγάρια, σύμφωνα με τους ψυχολόγους.

Όταν αυτό συμβαίνει υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υποδηλώνει κάποιο πρόβλημα στη σχέση ή στη σεξουαλική ζωή των συντρόφων. Είναι σημαντικό το ζευγάρι να συμφωνεί από κοινού στην υιοθέτηση μιας τέτοιου είδους συμπεριφοράς. Στην περίπτωση που ένας από τους δύο συντρόφους είναι αρνητικός και πιέζεται, τότε είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί πρόβλημα.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Η ελεύθερη πλέον πρόσβαση στην αγορά πορνογραφικών ταινιών και η χρήση του Διαδικτύου φαίνεται ότι επηρεάζουν τη σεξουαλική ζωή πολλών ζευγαριών. Αρκετές γυναίκες προβληματίζονται ανακαλύπτοντας ότι ο σύντροφός τους βλέπει πορνό ταινίες και επισκέπτεται ιστοσελίδες σεξουαλικού περιεχομένου.

Συνήθως το γεγονός αυτό τις κάνει να σκέφτονται ότι δεν είναι επαρκείς για να τον ικανοποιήσουν σεξουαλικά, συγκρίνοντας πολλές φορές τον εαυτό τους με τα γυναικεία πρότυπα που προβάλλονται στις συγκεκριμένες ταινίες.

Η τακτική παρακολούθηση ταινιών σεξουαλικού περιεχομένου συνδέεται συχνά με τη σταδιακή απομάκρυνση του συντρόφου, μειώνοντας τη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών. Στην περίπτωση αυτή η γυναίκα που προβληματίζεται για το τι μπορεί να συμβαίνει χρειάζεται να προσεγγίσει το σύντροφό της εκφράζοντάς του τα συναισθήματά της ώστε να μπορέσουν να διερευνήσουν μαζί τα αίτια του προβλήματος και πώς μπορούν να το διαχειριστούν. Αν ο σύντροφος δυσκολεύεται να κόψει την παραπάνω συνήθεια, τότε θα ήταν σκόπιμο να απευθυνθούν σε ψυχολόγο εξειδικευμένο στη σεξουαλική υγεία.
(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.