Απεβίωσε ο Πατρίκ Λουί Βιτόν, απόγονος πέμπτης γενιάς της οικογένειας Vuitton

Σε ηλικία 68 ετών απεβίωσε ο Πατρίκ Λουί Βιτόν, απόγονος πέμπτης γενιάς της γνωστής οικογένειας Vuitton.

Ο Πατρίκ Λουί Βιτόν ήταν επικεφαλής του τμήματος ειδικών παραγγελιών του γαλλικού οίκου πολυτελών ειδών και εργαζόταν στην επιχείρηση από το 1973, αρχικά ως τεχνίτης ξυλουργός. Αν και ο ίδιος ήθελε να γίνει κτηνίατρος, τελικά ακολούθησε τα βήματα της οικογενειακής παράδοσης, όταν η γιαγιά του, του ζήτησε να βοηθήσει. Ξεκίνησε ως τεχνίτης, αλλά σύντομα επέβλεπε περίπου 300 ειδικές παραγγελίες που λάμβανε κάθε χρόνο ο οίκος

Ο οίκος τον αποχαιρέτησε με μία ανακοίνωση στην οποία τόνισε την προσωπικότητά του, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος του οίκου, Μάικλ Μπερκ, είπε: «Ο Πατρίκ Λουί ήταν μια εμβληματική φιγούρα της οικογένειας Vuitton και του οίκου μας. Οι σκέψεις μου είναι με τους φίλους και την οικογένειά του, ιδιαίτερα τους γιους του, Πιέρ Λουί και Μπένο που εργάζονται δίπλα μας, καθώς και τα εγγόνια του. Εκ μέρους όλων των ομάδων, τους στέλνουμε τη συμπαράστασή μας».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.