Το Facebook αλλάζει εμφάνιση (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Facebook σχεδιάζει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, ένα νέο λογότυπο, πολύχρωμο και με κεφαλαία γράμματα,το οποίο θα εμφανίζεται σε όλες τις υπηρεσίες του.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας πήραν την απόφαση αυτή προκειμένου όπως λένε να φέρει μια «αίσθηση αισιοδοξίας. Όλα αυτά μάλιστα  εν μέσω νέων ερευνών και προστίμων για το σκάνδαλο της Cambridge Analytica. 

Το Instagram και το Whatsapp, τα οποία ανήκουν στην εταιρεία, θα ενημερώνουν τους χρήστες τους ότι οι υπηρεσίες τους προέρχονται «από το FACEBOOK».

«Οι χρήστες πρέπει να ξέρουν ποιες εταιρείες φτιάχνουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούν» γράφει ο Αντόνιο Λούτσιο, υπεύθυνος μάρκετινγκ του κολοσσού.

Μιλώντας στο Bloomberg, ο Αντόνιο Λούτσιο υποστήριξε πως η αρχική σκέψη ήταν να αλλάξει το όνομα της «μητρικής εταιρείας». Τελικώς όμως αποφασίστηκε πως κάτι τέτοιο μπορεί να έκανε τους χρήστες να πιστέψουν πως η Facebook κρύβεται από τα προβλήματά της. Οπότε είπαν να αλλάξουν το λογότυπο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.