ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ 94ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ένα μήνα μέσα στις ίδιες τις ακαθαρσίες της

Πάνω σε έναν καναπέ, σε εμβρυακή στάση και πνιγμένη στις ίδιες της τις ακαθαρσίες βρέθηκε μία 94χρονη στη Φλόριντα. Εγκαταλελειμμένη για περισσότερο από έναν μήνα από τον ίδιο τον γιο της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 46χρονος Randall Caraway συνελήφθη για την εγκατάλειψη της μητέρας του για περισσότερο από έναν μήνα.

Ο Caraway δήλωσε πως δεν είχε πληρώσει το ενοίκιο ή τις βασικές παροχές του σπιτιού για πάνω από έναν χρόνο, παρότι εισέπραττε για λογαριασμό της μητέρας του 1250 δολάρια τον μήνα και άλλα 650 δικό του εισόδημα.

Ο 46χρονος παραδέχθηκε πως η ηλικιωμένη μητέρα του δεν είχε κάνει μπάνιο επί τέσσερις εβδομάδες. Με ευθύνη των αρχών μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο Bayonet Point Medical Center.

Μετά την εξέτασή της, οι γιατροί επισήμαναν πως είχε ακαθαρσίες που είχαν πλέον ενσωματωθεί στο δέρμα της και κατακλίσεις τέτοιου βαθμού που έδειχναν πως δεν είχε μετακινηθεί η πλυθεί επί τουλάχιστον ένα μήνα. Είχε μάλιστα και έναν βαθμό ακαμψίας, επειδή είχε μείνει τόσο μεγάλο διάστημα ακίνητη σε εμβρυακή στάση.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας ο καναπές στον οποίο καθόταν ήταν καλυμμένος με ακαθαρσίες ενώ στο σημείο που ακουμπούσε ο γοφός της είχε αρχίσει να ανοίγει τρύπα στο μαξιλάρι του καναπέ.

Ο 46χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραμέληση ηλικιωμένου και οδηγήθηκε στη φυλακή. Η εγγύηση ορίστηκε στα 10.000 δολάρια.

Πηγή: newsbeast.g

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.