Ο βαρύς ρωσικός χειμώνας μέσα από 13 φωτογραφίες

Ναι, οκ, ο φετινός χειμώνας στην Αθήνα είναι κρύος. Για καμιά 10αρία μέρες ζήσαμε με θερμοκρασίες λίγο πάνω από το μηδέν και ακόμα είμαστε στην αρχή. Καταλαβαίνω, λοιπόν, την γκρίνια σας, καταλαβαίνω και ότι οι καπνιστές περνάτε άσχημα αλλά πραγματικά όλα αυτά τα παράπονα ας τα κρατήσουμε μεταξύ μας. Ας μην τα πούμε για παράδειγμα σε έναν Ρώσο.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι έχετε ακούσε για τον περίφημο Στρατηγό Χειμώνα. Έχει εικονοποιηθεί κιόλας, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που θεωρείται ότι βοήθησε τη Ρωσία ή τη Σοβιετική Ένωση σε πραγματικά κρίσιμες μάχες. Και δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις. Υπάρχουν περιοχές της Ρωσίας, όπως το Irkutsk, όπου η θερμοκρασία κατά μέσο όρο αγγίζει τον Γενάρη τους -21 βαθμούς Κελσίου. Ενώ έχουν καταγραφεί σε μέρη της Σιβηρίας θερμοκρασίες μέχρι και -71.2 βαθμούς.

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα για κανέναν στη Ρωσία και αυτό τον συνδυασμό θαλπωρής και τραχύτητας, ομορφιάς και μιζέριας, που χαρακτηρίζει τον ρωσικό χειμώνα προσπαθήσαμε να τον αποτυπώσουμε στις παρακάτω φωτογραφίες.

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.