Βιέννη: Sex toy γυναίκας προκάλεσε συναγερμό για… τρομοκρατία στο Konzerthaus

Μοναδικές στιγμές την Τρίτη το βράδυ στο Konzerthaus – Εκκενώθηκε η αίθουσα, αποκλείστηκε ο χώρος, ελέγχθηκαν τα πάντα και τότε… οι ακτίνες Χ φανέρωσαν τον «δράστη»

Πόσους λόγους μπορεί να σκεφτεί κάποιος προκειμένου να δικαιολογήσει τον συναγερμό για ενδεχόμενο τρομοκρατικό κτύπημα σε έναν οποιονδήποτε χώρο; Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί. Στη Βιέννη, ωστόσο, και πιο συγκεκριμένα στο Μέγαρο Μουσικής, συνέβη το… αδιανόητο, προσθέτοντας, ωστόσο, έναν ακόμη λόγο στη λίστα της αντιτρομοκρατικής. Sex toy γυναίκας, η οποία το είχε ξεχάσει στην τσάντα της… σε λειτουργία, προκάλεσε την κινητοποίηση των αντιτρομοκρατικών δυνάμεων στο Μέγαρο Μουσικής της Βιέννης, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη κονσέρτο μουσικής.

Τα πράγματα είναι απλά. Το sex toy, εφόσον βρισκόταν σε λειτουργία, έκανε έναν θόρυβο σαν… αντίστροφη μέτρηση ρολογιού βόμβας, που θα εκραγεί σε λίγες στιγμές. Δεν χρειάστηκε και πολύ, λοιπόν, για να αποκλειστεί το Μέγαρο από δεκάδες αστυνομικούς, ειδικές μονάδες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και την ομάδα πυροτεχνουργών για την εξουδετέρωση της… βόμβας.

Το Konzerthaus στην πρωτεύουσα της Αυστρίας έζησε μοναδικές στιγμές την Τρίτη το βράδυ και όχι -αυτή τη φορά- εξαιτίας της μαγευτικής μουσικής.

Μάλιστα, οι δυνάμεις ασφαλείας ακολούθησαν κάθε βήμα της τυπικής διαδικασίας. Απέκλεισαν τον χώρο, εκκένωσαν την αίθουσα, έλεγξαν κάθε γωνιά για τυχόν ύποπτα πακέτα και στο τέλος πέρασαν από ακτίνες Χ την… τσάντα της γυναίκας. Τότε διαπιστώθηκε ότι ο θόρυβος δεν προερχόταν από εκρηκτικό μηχανισμό, αλλά από το sex toy της κυρίας, που -κατά λάθος υποθέτουμε- είχε αφήσει σε λειτουργία.

Πώς αντιμετωπίστηκε η γυναίκα που προκάλεσε τη μεγάλη αυτή αναστάτωση; Πώς αλλιώς; Οι αστυνομικοί της επέστρεψαν την τσάντα με το… επικίνδυνο sex toy και της ευχήθηκαν να έχει ένα «ευχάριστο βράδυ». Εξάλλου η κυρία δεν έκανε κάποιο έγκλημα. Απλώς ξεχάστηκε…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.