Ξυρισμένους τζιχαντιστές θα στείλει ο Ερντογάν να σφάξουν τους Κούρδους (φωτο)

Οι μισθοφόροι της Τουρκίας, που έχουν συγκροτήσει τον λεγόμενο «Συριακό Εθνικό Στρατό» στα τουρκοκρατούμενα εδάφη της βορειοδυτικής Συρίας, είναι αμετανόητοι τζιχαντιστές.

Μπορεί να έβγαλαν τις ρόμπες και να φόρεσαν στρατιωτικές στολές, να ξυρίστηκαν και να κουρεύτηκαν, αλλά παραμένουν αμετανόητοι τζιχαντιστές.

Ισχυρίζονται ότι η δύναμή τους αριθμεί 14.000 άνδρες.

Θα είναι η εμπροσθοφυλακή σε μια τουρκική εισβολή στα κουρδικά εδάφη ανατολικά του ποταμού Ευφράτη.

Οι Τούρκοι τους στέλνουν μπροστά για να έχουν και τις βαριές απώλειες.

Πολλοί από αυτούς είναι πρώην μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έγινε «βάιραλ» επειδή αποδεικνύει απολύτως ότι οι μισθοφόροι του Ερντογάν είναι τρομοκράτες.

Πέρασε από όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις

Ο «στρατιώτης» που βλέπετε φορά στη στολή του το σήμα του ισλαμικού «Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA)», της οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος (ISIS)», την τουρκική σημαία (μην ξεχνάμε ποτέ ποιος είναι το αφεντικό και ποιος πληρώνει) και τέλος το σήμα του «Συριακού Εθνικού Στρατού», στον οποίο ο Ερντογάν έχει μαζέψει και στρατολογήσει τους σκόρπιους των τζιχαντιστικών οργανώσεων.

Το Σάββατο το πρωί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι θα «σήμερα ή αύριο» θα εισβάλει στα κουρδικά εδάφη ανατολικά του Ευφράτη.

Τρομοκράτες και φονιάδες σαν τον εικονιζόμενο θα στείλει στο πρώτο κύμα επίθεσης ενάντια στις υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF).

Τι θα κάνουν οι δυτικοί σύμμαχοι;

Τα δυτικά στρατεύματα, αμερικανικά, γαλλικά και βρετανικά, που είναι αναπτυγμένα στο πλευρό των Κούρδων τι θα κάνουν;

Όταν οι τζιχαντιστές είναι «μόνοι» τους είναι κακοί και τους σκοτώνουμε, όταν όμως πολεμάνε υπό την τουρκική σημαία «δεν ανακατευόμαστε;».

Προσοχή. Σε μια πιθανή επίθεση Ερντογάν ενάντια στους Κούρδους της Συρίας κρίνεται η τιμή ολόκληρης της Δύσης.

Η Τουρκία δεν είναι «μεγάλη χώρα» – Είναι μεγάλο πρόβλημα

Ένα να θυμάστε. Η Τουρκία μπορεί να είναι μεγάλη (πληθυσμιακά χώρα), αλλά «μεγάλη χώρα» -δηλαδή με μεγαλείο- δεν είναι. Τι είναι; Ένα μεγάλο πρόβλημα.

Είναι ο «μεγάλος ασθενής», όπως ήταν και πριν 100 χρόνια και τότε οι δυτικές δυνάμεις τη διαμέλισαν και ησύχασαν ένα αιώνα από τα προβλήματα που δημιουργούσε.

Τώρα που μεγάλωσε ξανά μήπως ήρθε η ώρα να «γιατρευτεί» με τον ίδιο τρόπο;

Η Τουρκία είναι «μεγάλο πρόβλημα». Και τα «μεγάλα προβλήματα» λύνονται με «μεγάλες λύσεις».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.