ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ επαναφορά βίζας για τους Αλβανούς

Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Ολλανδίας «De Telegraaf» δημοσίευσε γραπτό αίτημα πολλών πολιτικών κομμάτων της χώρας, τα οποία επιδιώκουν να επαναφέρουν το καθεστώς βίζας για τους Αλβανούς.Αίτημα τριών βασικών κομμάτων

Το αίτημα που καθορίζεται ως επείγον υποστηρίζεται από τα τρία βασικά κόμματα στις Κάτω Χώρες, μεταξύ των οποίων, το Σοσιαλιστικό Κόμμα, το Κόμμα για την Ελευθερία και το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα.

Ολα τα κόμματα, όπως και τα αναφερόμενα τρία, βλέπουν την επαναφορά της βίζας ως μοναδική διέξοδο για να περιορίσουν το φαινόμενο της οργανωμένης αλβανικής εγκληματικότητας στη χώρα.

Τα προβλήματα άρχισαν με την απελευθέρωση της βίζας

Σύμφωνα με τον βουλευτή Φρίτσμα, τα προβλήματα άρχισαν μετά την απελευθέρωση των θεωρήσεων – Visa.«Ωφελούνται οι εγκληματίες»

«Αυτό θα έπρεπε να προνοηθεί, οι εγκληματίες ωφελούνται όταν δεν υπάρχουν έλεγχοι» τόνισε.

Επίσης, ο βουλευτής Βαν Τοορενμπουργκ, μέλος της ίδιας πολιτικής δύναμης με τον ολλανδό υπουργό Δικαιοσύνης και Ασφάλειας, Γκραμπερχάους, ζήτησε άμεσα την επιστροφή των θεωρήσεων για τους Αλβανούς.

«Πρέπει να γνωρίζουμε ποιος μπαίνει μέσα στο κράτος, σύντομα θα υπάρξει συζήτηση με τον υπουργό» είπε.Στο στόχαστρο οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις

Περιμένουμε να δούμε στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της Βουλής με θέμα «Το οργανωμένο αλβανικό έγκλημα στις Κάτω Χώρες», εάν η πλειοψηφία υποστηρίξει την πρόταση των τριών βασικών κομμάτων για την επιστροφή της βίζας στους Αλβανούς.

Αλλά αν αυτό το δυσάρεστο μέτρο έχει ήδη συζητηθεί στην Ολλανδία, τότε η υπόσχεση για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων τον Ιούνιο από τον υπουργό Εξωτερικών μοιάζει περισσότερο με όνειρο από μια εφικτή πραγματικότητα, σημειώνει η αλβανική syri.net.

Πηγή: echedoros-a.gr…

Πηγή: https://www.in.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.