Το Despacito στην κορυφή των streaming charts – Εκτόπισε τον Justin Bieber (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παραγωγή Universal Music Latin Entertainment ανακοίνωσε πως το Despacito του Λουίς Φόνσι είναι το τραγούδι που έχει παιχθεί περισσότερο από κάθε άλλο σε όλες τις υπηρεσίες streaming, εκτοπίζοντας το τραγούδι «Baby» του Justin Bieber που ήταν στην πρώτη θέση από το 2010.
AdTech AdΜπορεί κάποιοι να το λατρεύουν και άλλοι να το μισούν, αλλά οι αριθμοί αποδεικνύουν ότι το Despacito είναι το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι όλων των εποχών.
Συγκεκριμένα, η παραγωγή Universal Music Latin Entertainment ανακοίνωσε πως το Despacito του Λουίς Φόνσι είναι το τραγούδι που έχει παιχθεί περισσότερο από κάθε άλλο (4,6 δισεκατομμύρια φορές) σε όλες τις υπηρεσίες streaming, κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση.
Το τραγούδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο και από τότε βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Billboard με τα 100 πιο hit τραγούδια. Από την πλευρά του ο Λούις Φόνσι ανέφερε πως είναι πραγματικά πολύ τρελή η πορεία του τραγουδιού και πως η τεχνολογία έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να ακουστεί παντού.
«Έκανα ό, τι μπορούσα για να κάνω τον κόσμο να χορέψει. Άλλωστε ο κόσμος μπορεί να έρθει κοντά σε μια εποχή που χτίζονται τείχη», δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNN ο Πορτορικανός. 
https://www.youtube.com/watch?v=kJQP7kiw5Fkrn

Απάντηση