Ο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να καθαρίσετε το καλοριφέρ σας λίγο πριν πιάσουν τα κρύα

Τα κρύα αρχίζουν να πιάνουν σιγά σιγά και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.Μπορεί ακόμη να είναι νωρίς να ανάψουμε τα σώματα θέρμανσης (ούτε πετρέλαιο δεν έχουμε βάλει ακόμη), ωστόσο, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή να φροντίσουμε για την καθαριότητα και την καλή λειτουργία των καλοριφέρ μας. Πριν ακόμη τα ανάψουμε. Ένα βρώμικο σώμα, όχι μόνο είναι αντιαισθητικό, αλλά επηρεάζει και την απόδοση. Η σκόνη μπορεί να μειώσει την ένταση της θερμοκρασίας αλλά και να απελευθερώσει δυσάρεστες οσμές στον χώρο μας.Δείτε βήμα βήμα πώς θα καθαρίσετε τα καλοριφέρ σας, όπως το διαβάσαμε στο Hunter:Πρέπει να είναι κλειστά και κρύα.Καθαρίστε την επιφάνεια από την σκόνη με ένα πανί. Στη συνέχεια, περάστε το με ένα νωπό σφουγγαράκι. Αφήστε το να στεγνώσει.Χρησιμοποιήστε αέρα υπό πίεση για τα δύσκολα σημεία που δεν μπορείτε να φτάσετε.Χρησιμοποιήστε την ηλεκτρική σκούπα, αν είναι απαραίτητο.Καθαρίστε το καλοριφέρ μία φορά κάθε δύο εβδομάδες, ειδικά αν είναι σε εποχή που ανάβει συχνά, με ένα απαλό πανί.Αποφύγετε να ρίξετε νερό απευθείας στο καλοριφέρ. Το νωπό πανί αρκεί για να απομακρύνετε ακόμα και τη σκόνη που επιμένει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.