Ο Τούρκος ηθοποιός που προκαλεί «παροξυσμό» στο γυνακείο πληθυσμό, έρχεται στην Ελλάδα!

Ανακηρύχθηκε σε πρόσφατο διαγωνισμό ως «tvs top leading man» ως δηλαδή ο κορυφαίος πρωταγωνιστής για το 2019

Ο «Φτερωτός θεός» το σήριαλ του ΣΚΑΪ που έκανε μεγάλη επιτυχία το καλοκαίρι και ο κούκλος πρωταγωνιστής του έκανε αίσθηση στον γυναικείο πληθυσμό, θα είναι στις οθόνες μας και τον χειμώνα! Το κανάλι μάλιστα ετοιμάζει για τους τηλεθεατές της σειράς μια μεγάλη έκπληξη!

Μια από τις καλές επιλογές του ΣΚΑΪ για το καλοκαίρι ήταν η προβολή του σήριαλ «Φτερωτός Θεός» ! Το σήριαλ που παίζεται με μεγάλη επιτυχία σε πολλές ευρωπαικές χώρες έκανε μεγάλη επιτυχίακαι στην Ελλάδα και κατάφερε να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό τηλεθεατών! Φρέσκο με χιούμορ και συναίσθημα ο «Φτερωτός Θεός», ήρθε το καλοκαίρι για να μείνει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΚΑΙ θα συνεχίσει την προβολή του και το χειμώνα ενώ μας επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη καθώς είναι σε συζητήσεις να έρθει ο γοητευτικός ηθοποιός Τζαν Γιαμάν στη Ελλάδα! Ο Τζαν Γιαμάν ανακηρύχθηκε σε πρόσφατο διαγωνισμό ως «tvs top leading man» ως δηλαδή ο κορυφαίος πρωταγωνιστής για το 2019, κερδίζοντας με τεράστια διαφορά τον ¨αντίπαλό» του Jensen Anckles!

Αν αγάπησες λοιπόν τη σειρά θα απολαμβάνεις τις νέες περιπέτειες της Σανέμ και του Τζαν και το χειμώνα στον ΣΚΑΪ!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.