Επίσημα credits για το ρόλο του στην αποβλάχωση της Ελλάδας ζητά ο Π.Κωστόπουλος

Αιώνια ευγνωμοσύνη οφείλουμε στον Πέτρο Κωστόπουλο, αγαπητοί φίλοι, τον άνθρωπο που είχε την ευγενική καλοσύνη να μας ξεπλύνει από τη βλαχιά και τη χωριατιά και να μας κάνει ανθρώπους με το κολοσσιαίο εκδοτικό του έργο.

Ή κάτι τέτοιο, τέλος πάντων, προέκυψε από δικές του πρόσφατες δηλώσεις (που αλλού;) στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, «Αποκαλυπτικά», το περασμένο σαββατοκύριακο.

Όπως δήλωσε, λοιπόν, με ταπεινότητα ο ίδιος, θεωρεί ότι με τα περιοδικά του έκανε μόνο καλό, αφού κατάφερε να ξεβλαχέψει ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

«Έκανα μόνο καλό. Εγώ πιστεύω ότι ξεβλάχεψα σε μεγάλο βαθμό ΞΕΒΛΑΧΕΨΑ ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, το οποίο εκείνη τη στιγμή έψαχνε την Ευρώπη»

Επειδή, όμως, εμείς ποτέ δεν ξεχάσαμε τους σωτήρες μας και πάντα προσπαθούσαμε να συμβάλλουμε με τις δυνάμεις μας στο έργο τους, ξαναδιαβάστε εδώ πέντε ζουμερές ιδέες που είχαμε προτείνει στον τότε έγκλειστο Κωστόπουλο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.